AKTUELNO

Odustaje od pevačke karijere?

Pinkovu zvezdu Nadežda Biljić milionski auditorijum je imao priliku bolje da upozna tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga" gde je dokazala kakav talenat zaista poseduje. Kada je saznala da većina njenih rijaliti cimera želi da se bavi muzikom, ona je istakla da će promeniti svoje zanimanje.

Foto: Pink.rs.

Pre nekoliko dana, Nadežda je doživela fizički nasrtaj od svog dečka Tome Panića i nakon toga je odlučila da ode u svoj rodni kraj kako bi "ohladila glavu", a ekipa portala Pink.rs je uhvatila Biljićevu na radnom mestu u Valjevu i to ni manje, ni više nego za kasom u prodavnici.

Pročitajte još: PROCURIO SNIMAK NA KOM LUNA PEVA SVOJU PESMU UŽIVO, a onda je Anabela poslala BRUTALNU poruku svima koji su posumnjali u njenu ćerku! (VIDEO)

Foto: Pink.rs.

Podsetimo, Nadežda je tokom boravka u "Zadruzi 2" istakla da će se zaposliti u trafici, jer svi njeni rijaliti cimeri žele da postanu muzičke zvezde, a ono što je evidentno jeste da je ostala dosledna svojim rečima. Vest o tome kada je ovo Nadežda izjavila možete pročitati OVDE.

Foto: Pink.rs.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'