AKTUELNO

On je ušao u Belu kuću kao njen bivši ljubavnik.

U toku večerašnje emisije "Zadruga - narod pita" u kojoj je gošća Ognjena Nestorovića Dragana Mitar puštani su i klipovi iz "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od njih je snimak žestoke svađe između Dragane i njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića. Nakon pogledanog klipa, bivša zadrugarka je sve prokomentarisala, te je otkrila da li su se ikada videli nakon što su oboje napustili Belu kuću.

Nisam se videla sa njim, daleko bilo. Kad gledam ovo sve mi je smešno i tužno, kažem sebi na koji sam se nivo spustila, ovo psovanje, nisam to ja, to nije moj fazon. Dobio je reklamu preko "Zadruge" i stvarno ga ne bih komentarisala dalje. Meni je smešan njegov ulazak i njegova ideja, nemam pojma zašto je ušao, nisam ga zvala, on nije bitan pomena više. Nisam imala komunikaciju sa njim. Ne znam više ni ko je Pavle. Sada kad bih ga srela prošla bih pored njega kao pored turskog groblja - navela je bivša zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOŽIVELA JE SLIČNU SUDBINU KAO I NADEŽDA! Dragana Mitar se saoseća sa Biljićevom, pa joj javno uputila podršku! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragana Mitar

'