AKTUELNO

Ovo će vas sigurno oduševiti!

Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, podelio je snimak na svom zvaničnom Instagram profilu na kome se vidi kako potpisuje ugovor sa poznatim denserom Gagijem Đoganijem. Naime, otac pobednice druge sezone "Zadruge", Lune Đogani, postaće takmičar treće sezone najgledanijeg rijalitija u Evropi.

Pročitajte: OVOME SE NIJE NADALA! Marko OVIM gestom iznenadio Lunu posle emisije, a naš paparaco je usnimio ŠTA su radili u njegovom automobilu! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/zeljkomitrovic

Ova vest odjeknula je kao bomba. Gagi je već bio učesnik rijalitija, a kako je njegova ćerka Luna bila takmičar u obe sezone, poznati denser je često dolazio u emisije kao njena podrška i mnogi ljudi žele da vide kako će se on ponašati u Beloj kući. Gagi je već ulazio na velelepno imanje u Šimanovcima, a poslednji put je to bilo kada je došao da proslavi pobedu svoje ćerke Lune na superfinalnoj žurki.

Foto: Pink.rs

Jedna od stvari po kojima je Gagi prepoznatljiv je njegova nepredvidivost, pa nas tako sigurno očekuje puno iznenađenja od Luninog tate. Ono što sigurno možemo da očekujemo od densera je puno plesanja, naročito na žurkama koje će organizovati Veliki šef. Gagi je zaigrao i na žurki povodom superfinala "Zadruge 2", a mi vam donosimo do sada neobjavljeni snimak na kome se vidi kako je denser zadivio masu.

Foto: Pink.rs.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Gagi Đogani

'