AKTUELNO

Đoganijeva je zatim uporedila pevača i Zoricu Marković.

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", gost je voditelja Milana Miloševića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" i sa njim razgovara o svim aktuelnostima iz svog života, ali i odgovara na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Gledateljka koja se uključila uživo u program je pohvalila Lunu, a zatim je zamolila da prokomentariše odnos sa Lepim Mićom.

Ja sam dugo razmišljala, šta sam ja tom čoveku uradila, da ima potrebu da me pljuje, da objašnjava drugima kakva sam ja, da me kinji, da svaki moj pokušaj da nešto uradim osporava. Onda sam shvatila da nije problem Marko. Ja sam problem njemu. Čovek ima lošu emociju prema meni. Setimo se kako se ponašao prema Dragani za sličnu situaciju, podržao je i bio uz nju. Tako da, u tim situacijama sam videla da je problem što sam to ja. Da je bilo ko drugi bio sa Slobom, da je bilo ko drugi bio moj dečko, a ne Marko, on bi isto reagovao - odgovorila je Luna, pa prokomentarisala zašto je Mići govorila da je u pravu nakon njenih svađa sa Markom.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Najlakše je u životu biti negativan. Ja ne mogu da kažem, bio je za neki stvari u pravu. Ali on se toliko uznemiri, pocrveni, polupao bi ceo studio kada priča o meni. Kao da smo u nekoj dramskoj sekciji. Samo zato što sam ja Luna. Zorica nema lošu emociju prema meni, ona je samo osudila moj postupak u "Zadruzi 1". Imala je okej odnos prema meni, nije me kinjila po svaku cenu kao što je Mića. Znala je kada treba da me osudi, kada treba da me podrži. Vidim da me ne mrzi, samo je osudila moje loše postupke, ja to poštujem. Sa njom sam ostala u korektnim odnosima - dodala je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'