AKTUELNO

Stala na put glasinama da žive zajedno.

Ekipa "Premijere", vaše omiljene emisije o poznatima, posetila je i pobednicu druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge 2" i sa njom porazgovarala o aktuelnostima iz njenog života.

Pročitajte još: 'BEZ LUNE BI BIO NULA' Rat ne prestaje! Gagi brutalno isprozivao Slobu: Ti si teška seljačina i BALVAN! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani je u "Premijeri" govorila o svojim novim pesmama i tom prilikom navela kako će one opisivati njen život u poslednje dve godine i sve ono što joj se izdešavalo u obe sezone "Zadruge". Zatim je ponovo pohvalila novu pesmu pobednice "Zadruge 1" i pevačice, Kristine Kije Kockar, koja nosi naziv "Zlatan".

Kada je o njenom emotivnom životu reč, i tu je imala šta da kaže - Luna je iskoristila priliku da demantuje spekulacije da se Marko Miljković preselio kod nje.

Za stan nije istina, ja imam svoj stan. On živi sam. Budemo mi zajedno, prespavamo jedno kod drugog, ali ne vodimo zajednički život. On mi je podrška, pomaže mi u svemu što radim, trudimo se da budemo kad možemo zajedno - ispričala je Luna.

Pročitajte još: ZAPALILA PRIMORJE! Maja Berović pokazala svoje bujne atribute, od ovog prizora zastaje dah! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku.

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'