AKTUELNO

Njena teška životna priča doživela je epilog nakon izlaska iz 'Zadruge 2'!

Bivša zadrugarka Dragana Mitar odlučila je da u prisustvu koordinatorke Sigurne kuće Vesne Stanojević u specijalnoj emisiji koju vodi urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević progovori o trenutno gorućoj temi kroz koje prolazi zbog suđenja sa suprugom Sinišom Dragutinovićem koji je pokušao da joj oduzme dete.

Nakon ekskluzivnog intrevju koji je Darko obavio sa Draganinom majkom Jadrankom, zadrugarka je ispričala zbog čega je krila od roditelja mnoge stvari kroz koje je prolazila sa Sinišom.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog čega si krila, zbog čega sa najmilijima nisi popričala o svemu što se dešavalo - upitao je Darko.
Period kad si trudan, treba da budeš srećan, ali on je meni priređivao razne scene, gde sam ja ispoljavala svoju ljubomoru i nezadovoljstvo. Čak sam i od njih neke stvari krila, mislila sam da mogu sama, do trenutka kada se u meni desila ta eksplozija kad sam shvatila da nema potrebe da ćutim. Mirinije spavam od kad sam propričala o svemu. Hoću da apelujem na druge žene, da bilo kakva ljubav bila, ne treba da budu uplakane. Treba da reaguju na vreme. Mislim da ne bismo došli u fazu u koju smo došli, čak sam i čitala njegove izjave kada je govorio da supruga živi u jednom stanu, a on u drugom - ispričala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Dolazio je u stan i koristio svaku priliku da se svđaamo, on je bio inicijator, on uđe i priča na telefon, pa kako je uđem u sobu, on prekine i onda krene svađa. Ja to više nisam mogla da slušam, uvek je tražio razlog kako bi dolazio, da li to bio Jovan ili svađa - dodala je Mitar.
Ja potpuno razumem Draganinu majku, koja je htela sve najbolje za svoje dete, ali očigledno da ona nije mogla tu da utiče, jer je bila ljubav. Ona je njega idealizovala, pa ga je tako predstavljala i roditeljima. Jako je važno za Draganu da ima podršku roditelja, jer žene koje nemaju podršku roditelja, je stvarno u problemu. Sad je Dragana na potezu, dovoljno ga je upoznala, ona zna sa kime ima posla. Da li si ti čoveče normalan? Da majku svog deteta nazivaš pogrdnim imenima? On će sutra i dete nazvati prostitukom - tvrdila je Vesna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Dragana Mitar

'