separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TI SI NAJVEĆA LJIGAVŠTINA NA SVETU: Lepi Mića pokušao da ukaže Davidu gde greši, njegovo ponašanje ga još VIŠE RAZBESNELO! (VIDEO)


Pevač je žestoko osudio Dragojevićevu prevaru.


David Dragojević i Lepi Mića su ove noći gosti u emisiji "Zadruga - narod pita". Oni su sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i milionskim auditorijumom pričali o temama koje su potresale "Zadrugu 2"

Gledateljka koja se uključila uživo u program je oštro osudila Davidovu prevaru, a sa njom je bio saglasan i Lepi Mića koji je u studiju očitao Dragojeviću lekciju. 

Autor: TvPink Printscreen

To je najveća ljigavština na svetu. Ti pričaš da si bio sa Aleksandrom iz sažaljenja, ti si manipulisao njenim detetom. Ti si lažni verenik. Davide, tvoja majka je bila sve vreme protiv tebe. U to nije verovao niko. Bila je priča da si ti zaveden. Ti si pravdan kako si obmanut i zaveden. Ti posle dve godine pričaš da si bio sa njom iz sažaljenja - vikao je Mića na Dragojevića.
Ona (Magdalena) je mene uvek zvala "Davide". Štitio sam Aleksandru jer je to bila navika. Kad sam se vratio iz Amerike, nestala je ta strast. Bilo mi ju je žao - pričao je David.
Davide, devojku si ponizio. Vređao si devojku. Ona ima pravo da ti kaže šta hoće jer je prevarena - nastavio je Mića sa prozivkama.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti