separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Kokoška joj je bila kućni ljubimac, završila je muzičku školu, a tri godine posle osnovne se porodila... Ljuba Pantović otvorila porodični album, pa se prisetila svog detinjstva! (FOTO)


Nepoznati detalji iz života bivše zadrugarke.


Ljuba Pantović je srpska sportistkinja, koja je pažnju javnosti privukla učešćem u rijaliti programu ,,Zadruga 2". Rođena je 4. marta 1979. godine u Beogradu. Od malih nogu se bavila sportom, a atletika i kik-boks su joj u krvi.

Autor: Pink.rs

Njena životna priča mnoge je dotakla, a naročito njen odnos sa ćerkom Aleksandrom Subotić, koji je tokom trajanja rijalitija postao mnogo bolji. I dok trenutno zajedno uživaju na crnogorskom primorju, Ljuba se za naš portal prisetila detinjstva.

View this post on Instagram

Uzivanjcija @sandrasuboticss ❤️

A post shared by IFBB PRO LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on

Moje detinjstvo karakterišu sestre i naše ludorije po parku, igrarije koje kakve sa ekipama. Nas tri smo uvek bile trio fantastiko, bile smo i huligani i dobrice, uvek smo se držale zajedno. Skupljale smo životinje svuda po ulici, kokušku sam imala 3 godine u stanu u centru Beograda. Već u osvnonoj školi sam ja počela da treniram i kik-boks i gimanstiku i u muzičku školu. Najstarija sestra je išla u grafičku, srednja je bila reprezentativac u gimnastici. U muzičkoj sam svirala viončelo, završila sam kao najbolji gudač muzičke škole Stanković. Ubrzo sam i postala šampion stare Jugoslavije. Tako je moje detinjstvo bilo radno. Tata i mama su nas vodili svuda gde su mogli. U Italiji smo bili, u Monte Karlo su nas vodili nekoliko puta, u Bosnu smo često išli. 3 godine posle osnovne škole sam i rodila Aleksandru, tako da nisam baš imala detinjstvo - ispričala nam je Ljuba.

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti