AKTUELNO

Ana, Sanja i Matora su večeras gošće u emisiji "Zadruga - Narod pita"

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruge" i pevačica Kristina Kija Kockar, gostovala je kod voditelja Ognjena Amidžića u finalnoj emisiji 11. sezone popularne emisije "Amidži šou". Ekipa portala Pink.rs srela je Kiju dok je dolazila na snimanje emisije, pa smo sa njom porazgovarali o aktuelnim temama.

Foto: Pink.rs

Kockareva nam je ispričala koliko je uzbuđena zbog pesme "Zlatan" i spota koji je snimila u rodnom Zrenjaninu, koja za dan i po od objavljivanja ima skoro 2 miliona pregleda na platformi Jutjub i trenutno je prva u trendingu. Upitali smo Kiju kako uspeva da postigne balans između privatnog i poslovnog života, pošto je jedna od najzauzetijih mladih zvezda.

Srećna sam, zadovoljna, nisam neispavana, postižem balans tako što uvek postaviš prioritete i imaš osobu koja ima razumevanja za to, svi budu srećni i zadovoljni. Kada je teško, malo izdržiš - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs/Miloš

Pročitajte još: NADOBUDNI SELJAČIĆ, NJEGOV NAJVEĆI ULOV JE LUNA ĐOGANI! Nakon što je Marko PROZVAO Miću, pevač mu NIKAD BRUTALNIJE UZVRATIO! (FOTO)

Iako nije bila učesnica "Zadruge 2", njeno ime se često pominjalo, pa smo je upitali da li bi možda za par godina ušla u Zadrugu kada bi učesnici bili osvajači prvih pet mesta iz svih prethodnih sezona.

Verovatno ću biti (pominjana) i u "Zadruzi 3". Ušla bih, ko god da uđe unutra ne zanima me, samo za milion evra. Ne treba da pobedim uopšte, deo ću dati u humanitarne svrhe, samo mi dajte milion evra - našalila se Kockareva.

Tokom trajanja druge sezone, zadrugari su često pričali kako će se Kristina naljutiti na Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru zbog pomirenja sa Lunom Đogani, a Kija nam je otkrila da li se čula sa njima i da li su sumnje bivših zadrugara tačne.

Čula sam se. I sama Sanja kada je ušla rekla je da im ja nisam rekla da ne treba da se druže sa nekim, to je zatvoren prostor, ja nemam veze sa tim. Ništa ja njima nisam zamerila, one ako su nešto imale, pa nisu ispoštovale, to nema veze sa mnom - ispričala je pevačica.

Foto: Pink.rs

Zanimalo nas je i da li ju je kontaktirala Ana Korać, koja je rekla da će porazgovarati sa Kristinom po izlasku iz Bele kuće.

Ne bih to komentarisala, naravno da me neće kontaktirati, niti će imati prostora za to - kratko je odgovorila Kristina.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Ana, Sanja i Matora su večeras gošće kod voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga - Narod pita", a da li će pričati o Kiji, ostaje da vidimo.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

#Kija Kockar

#Sanja Stanković

'