AKTUELNO

Za portal Pink.rs je sumirala utiske i otkrila kako je njen otac reagovao na njihov susret!

Bivša zadrugarka Marija Marinković tokom takmičenja u najgledanijem rijaliti šou programu ,,Zadruga 2" potresla je sve svojom izjavom da se šest godina nije čula sa majkom Majom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako saznajemo, Marinkovićeva je odlučila da popravi stvari i da se suoči sa majkom posle toliko godina.

Pričale smo, treba sutra ponovo da se vidimo. Bio je jedan dirljiv susret - započinje Maja, pa otkriva razlog zašto joj se majka nije javljala toliko dugo:
Bila je ljuta, čudna je to žena, drago mi je da smo se pomirile, ali neću imati odnos sa njom kao sa tatom. Možemo mi da budemo okej, s obzirom na to da je ona meni majka. Bilo je emotivno sve. Možda mi je sve to čudno i treba da prođe vreme da se sve slegne - ispričala je Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje šta još zamera svojoj majci, Maja ne krije da će joj oprostiti, ali da za to što je ona uradila nema opravdanje.

Jeste meni teško, nejasno mi je sve, ne opravdavam je. Da sam ja u njenoj situaciji, ništa me ne bi sprečilo da vidim dete. Ali opet svako priča o sebi i govori. Opravdanje ne postoji za to što je uradila. Oprostiću joj samo zato što je ljudski praštati - rekla nam je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom boravka u Beloj kući Majina najveća podrška bio je njen otac Taki. Upitali smo je i kako je on reagovao na susret majke i ćerke posle toliko godina.

On je za to, njemu je do toga da me ne povredi. On smatra da dete treba da ima odnos sa oba roditelja. On ne može da shvati to kako je mogla da mi se ne javi tolike godine - zaključila je Maja.

Foto: Pink.rs

O. Bogdanović

#Maja Marinković

#Zadruga 2

'