separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SMOGLA SNAGE DA PRIČA O TRAUMI KOJU JE DOŽIVELA! Nadežda je najavila da će tužiti Mikija, a večeras sa Aleksom odgovara na sva vaša pitanja! (FOTO)


Aleksa i Nadežda ove večeri gostuju u emisiji "Zadruga - narod pita".


Pevač i učesnik "Pinkovih zvezda" Aleksa Savić u rijaliti programu "Zadruga 2" osvojio je osmo mesto, a na šestom mestu našla se pevačica Nadežda Biljić koja je dobila automobil. Njih dvoje večeras će biti gosti voditelja TV Pink i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića u emisiji "Zadruga - narod pita".

Autor: Pink.rs

Svojim ponašanjem Aleksa je oduševio region, a gotovo da nema osobe koja nije pohvalila njegovo pevanje. Savić je pred kamerama ostao i veran svojoj devojci Mini, koja ga je sačekala van velelepnog imanja, iako su tokom boravka u Beloj kući zadrugarke bile zaljubljene u njega.

Autor: TV Pink Printscreen

I pevanjem Nadežde Biljić mnogi su oduševljeni, međutim ove sezone ona se našla i u jednom nemiloj situaciji. Na Biljićevu je fizički nasrnuo Miroslav Đuričić, koji je u naletu besa štakama udarao pevačicu, a samo nekoliko minuta pre toga Miki je ošamario Suzanu Perović. Đuričić je odmah diskvalifikovan, a zbog svog agresivnog ponašanja sada snosi sankcije u vidu kućnog pritovora koji će trajati punih godinu dana.

Autor: Privatna arhiva

Nadežda je najavila da će i tužiti Mikija zbog traume i bola koji joj je načinio. Biljićeva je osim burnog odnosa sa Mikijem imala i žestoke intimne akcije sa Tomom Panićem, zbog čega se danas kaje.

O svemu ovome, ali i o ostalim temama iz Bele kuće biće večeras reči, a ukoliko Vi imate pitanja za Nadeždu Biljić i Aleksu Savića, možete ih postaviti ovim zadrugarima ukoliko pozovete broj telefona 0677/ 300-300 od trenutka kada voditelj za to da znak.

Budite uz TV Pink večeras posle 22 časa i uživo na kanalu ružičaste televizije pratite emisiju ''Zadruga - narod pita''!

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti