separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Stanija SA SUZAMA U OČIMA GLEDALA KLIPOVE SA TOMOVIĆEM, Marko SE IZGUBIO KAD JE VIDEO NJEN IZRAZ LICA, a onda je ona priznala: Moje emocije su bile iskrene, njegove nisu! (VIDEO)


Bila sam njegova marioneta, bio je pun kompleksa - rekla je Stanija o bivšem.


Večeras je u studiju Pinka kod voditelja Milana Miloševića u emisiji ''Zadruga - narod pita'', Stanija Dobrojević govorila o svim stvarima koje su joj se dogodile proteklih deset meseci. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Njena veza sa Vladimirom Tomovićem bio je prikazan u video-snimku koji je Stanija gledala. Ipak ona je pre nego što je snimak pušten rekla da ne bi gledala.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je promenila nekoliko izraza lica i borila se da ne zaplače, suze su krenule, ali ih je ona vrlo brzo obrisala. 

Nije mi drago što sam ovo videla. Moje emocije su bila iskrene, kod njega su neiskrene. Znala sam kako da funkcionišem sa njim, pun je kompleksa i želeo je da budem njegova marioneta. Ne voli se tako žena. Da me je voleo onakvu kakva jesam, pustio bi me da budem ja, pa ja. Previše bi me branio. Sreli smo se tamo, gde sam ja malo drugačija. Napolju da smo, imao bi sve. Ovako u rijalitiju, čudno je sve to. Kada su vratili mene, njega nisu, nije mogao da podnese što je ostao sam - govorila je Stanija, dok Marku Markoviću koji je bio sa njom u studiju nije bilo svejedno dok ju je gledao i slušao kako priča o bivšem.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti