AKTUELNO

Smatra da je Luna više volela Slobu, nego Marka.

Stanija Dobrojević, trećeplasirana u "Zadruzi 2" gost je u studiju kod voditelja Milana Miloševića. Proteklih 10 meseci Stanija je bila jedna od najaktuelnijih tema o kojima se pričalo, a Milan je spremio pregršt pitanja koja zanimaju milionski auditorijum koji je danonoćno pratio dešavanja u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Svađa koju je Stanija imala sa Lunom Đogani je sledeća tema koju je sa njom Milan komentarisao. Ona je tom prilikom rekla da je bila u šoku i da je Luna nju iskoristila kako bi se obratila Marku.

Bila sam u šoku, šta se dešava. Popila je i preko mene se obraćala Marku jer je on nije slušao. Nesrećna je što se ponovila ista priča kao prošle godine. Sve majke su mi se javile, samo Anabela nije. Ne znam da li joj je nešto rekla, neću da ulazim u to - govorila je Stanija, a onda je Dobrojevićeva komentarisala uvrede koje je imala od strane Miljkovića:

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo ružno od njega. Nisam mu ja prešla preko toga, ali ono nastavila sam. Oprostim ja i idem dalje. U nekim momentima Luna je izgledala kao folirant. Nikada nisam dovodila u pitanje njenu zaljubljenost. Došla je da se opere. Htela je da se pokaže u dobrom svetlu. Komplikovani su bili za komentarisanje. Marko je testirao njenu ljubav. Nije ljubomoran tip, ali mu je smetalo što je Luna toliko pevala Slobinu pesmu. Sloba je više voleo Lunu i ona njega. Marko joj je pomogao malo. Verujem da mu je smetalo to - iznela je stav o odnosu Marka Miljkovića i Lune Đogani.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I. R.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'