AKTUELNO

Ipak mu je dosta toga zamerila.

U emisiji ,,Narod pita" Bane Čolak prisetio se dana koje je proveo sa trećeplasiranom zadrugarkom Stanijom Dobrojević. Poznato je da je u nekoliko navrata Čolak jasno pokazao emocije prema Staniji, ali kroz dalje takmičenje su ulazili u žestoke svađe.

Nakon što je pogledao video-prilog, Čolak je sa osmehom na licu otvoreno izneo mišljenje o Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Istina je, ja sam stvarno želeo da budem njoj drug, bilo je tu malo simpatisanja, ali ništa više. Jednostavno mi je prijala u tom periodu, ali i ja njoj. Dosta je tu bilo noću priča, imali smo neke fore, dozvoljavala mi je da je pomazim jednom, pa tri puta po kosi. Ja sam rekao da, ako se vidimo u Zadruzi 3, da će biti moja. Ona je drugačija nego u Beloj kući. Zna da ispadne čovek - započeo je Bane.

Poznato je da je Stanija u Beloj kući imala romansu sa Vladimirom Tomovićem, koji ju je javno ostavio, pa su zadrugari optužili Čolaka da je on kriv za taj raskid. Bane je rekao i da li se čuo sa Tomovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam se čuo sa Vladimirom, smatram da ako sam ja bio uzrok bilo kog raskida, onda je ta veza bila nula. I smatram da nema potrebe da se čujemo - dodao je Čolak.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'