separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

STANIJA ŽELI DA SE UDA ZA MILJKOVIĆA, ONA JE MARKOVIĆU KAO PROFESORKA! Mića progovorio o hemiji između Stanije i Luninog bivšeg, pa rekao da od njene veze sa Crnogorcem nema ništa! (VIDEO)


Izneo svoj stav.


Bora Santana, Bane Čolak i Lepi Mića večeras su gosti emisije "Narod pita" kod voditelja TV Pink i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića. Gledaoci najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" pitali su ove učesnike sve ono što ih zanima, a oni su odgovarali i na pitanja koja su dobili od voditelja.

Autor: TvPink Printscreen

Lepi Mića tokom emisije komentarisao je i ljubavnu vezu koju su pred kamerama "Zadruge 2" započeli Stanija Dobrojević i Marko Marković. Mića je tom prilikom komentarisao i odnos Stanije i Marka Miljkovića.

Svađa Miljkovića i Stanije je bila kontrolisana. Stanija je ista kao Luna, i te kako je bitna. Kod nje ne postoji blam. Ona je za priču spremna da radi sve. Stanija sa Markom ima neku priču koju sam ja nanjušio. Tražio sam da bude svadba Stanije i Miljkovića, ja sam znao da Stanija to želi svim srcem. Oni bi ušli u ozbiljnu vezu. Stanija i Marko su najidealnija priča na svetu. Marko radi sve isto kao Stanija. Marko je znao da je za njega dobitna kombinacija Luna, a ne Stanija. Ja sam rekao Marku Miljkoviću da treba da bude sa Lunom, ako hoće da bude bitan - govorio je Lepi Mića o Marku Miljkoviću i Staniji.

Autor: TvPink Printscreen

Ova veza Stanije i Marka Markovića je kao da se on zabavlja sa svojom profesorkom. Ona njemu govori: "Pazi šta radiš". On će dole da kr*še koliko hoće - dodao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti