AKTUELNO

Vrelim fotografijama udaraju čežnju muškoj populaciji.

Učesnice ''Zadruge 2'' su svakako ušle u rijaliti kako bi stekle ili povećale svoju popularnost. Nju, pored glasova publike i reakcije fanova na javnim mestima mere i brojem pratilaca i lajkova na društvenim mrežama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Slede kadrovi zadrugarki koje ne mare da pred kamerama izgledaju i ne baš tako ''savršeno'' kao na Instagramu. Ovog puta izdvajamo Aleksandru Subotić, Lunu Đogani, Sanju Stanković, Staniju Dobrojević, Minu Vrbaški, Maju Marinković, Eleonoru Miljković i Anu Korać.

Pročitaj više: SVI SU BILI U ŠOKU! Zadrugari bez sukoba izabrali zlopamtilo! Sanja i Luna prozvale Matoru i Marka Miljkovića, OVAKO SU ONI REAGOVALI! (VIDEO)

Stanija Dobrojević shvata profil vrlo ozbiljno. Tome svedoče brojke pa Rumljanka od svih stanarki Bele kuće ima najviše pratioca i to čak milion.

Foto: Printscreen Instagram

Luna Đogani je i pre učešća u ''Zadruzi'' imala armiju fanova jer je modna blogerka. Ipak, njena popularnost je naglo porasla nakon što je napustila prvu sezonu spomenutog rijalitija.

Foto: Printscreen Instagram

Sanja Stanković je pre nego što se oprobala u pevačkim vodama bila model. Svoje obožavatelje je 'čašćavala' vrelim fotkama svakodnevno, a sada kao novopečena pevačica sigurno neće uskratiti svoje fanove svakim korakom građenja nove karijere.

Foto: Printscreen Instagram

Aleksandra Subotić je jedna od retkih zadrugarki koja ima verifikovani nalog na nekoj od društvenih mreža. Njenih 146 hiljada pratilaca je svakodnevno bodri u ''Zadruzi 2'' nakon što se vratila slomljenog srca zbog Davida Dragojevića.

Foto: Printscreen Instagram

Maja Marinković je ušla u Belu kuću kao anonimus u odnosu na ostale zadrugarke. Ipak, broj njenih pratioca je rastao iz meseca u mesec, a incident sa šerpom mleka je još više proslavio. 91 hiljada ljudi je nestrpljivo čeka njenu prvu objavu nakon što napusti rijaliti.

Foto: Printscreen Instagram

Eleonora Miljković iz Makedonije je svojom lepotom oduševila sve kada je kročila u Belu kuću. Razni skandali su je povezivali sa mnogim pevačima i učesnicima. Kada se sve to zanemari, može se reći da ona opravdano ima armiju fanova koju čini nekoliko desetina hiljada ljudi, a svojim vrelim fotkama će po izlasku iz "Zadruge", nema sumnje, privući još više njih.

Foto: Printscreen Instagram

Mina Vrbaški je 'harala' društvenim mrežama još kao maloletnica. Skandal sa Šakom Polumentom je digao prašinu pa je privukla pažnju mnogih. Nakon učešća u prvoj "Zadruzi", prikupila je više od 100 hiljada obožavatelja sa kojima, kada nije u rijalitiju, svakodnevno komunicira na razne načine.

Foto: Printscreen Instagram

Ana Korać je i pre rijalitija bila poznata javnosti, kako zbog provokativnih fotografija tako i druženja sa poznatim ličnostima. Nakon učešća u prvoj sezoni "Zadruge", njoj je dodatno skočila popularnost, a uglavnom je pažnju korisnika društvenih mreža privlačila provokativnim, seksi fotografijama na kojima su u prvom planu njeni atributi.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitaj više: ZANEMELA OD ŠOKA! Kad je Nataša Bekvalac ugledala ovaj prizor na svom krevetu, izustila samo jedno! (FOTO)

I. Radulović

#Luna Đogani

'