AKTUELNO

Da li će je poslušati?

Stanija Dobrojević i Eleonora Miljković su se otvorile jedna drugoj tokom večerašnje žurke i pričale o momcima zbog kojih su ulazile o sukob. Reč je Vladimiru Tomoviću i Marku Markoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam budaletina koja bi tako sj*bala svoje dve, tri godine života. Ja sam verovala u taj naš spoj, više nego u bilo šta. Šta on glumi, nekog frajera preko Instagrama. Zaj*bao se, nije znao da ćeš da se vratiš. P*čkica iskompleksirana, a znam da me voli. Ja sam bre ginula za nas - pričala je Stanija Eleonori.
Ja kad sam ušla ja sam znala da je on ljut zbog Čolaka - otkrila joj je Miljkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se prepustila i meni je lepo sa njim. Sve što se izdešavalo, ovo mi je pomoglo da zaboravim na sve. Nije mi lako, ali držim sve u sebi - priznala je Stanija.
Ja ga ne opravdavam, ali ono sa Čolakom ti nije trebalo. Ti vrlo dobro znaš kakav je on muškarac. Izađi napolje i pričaj sa njim i vidi šta će da ti kaže. Ovde polako, nemoj ići dalje, moj ti je savet. Tebi ne priliči muškarac kao Marko - pričala je Eleonora Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Stanija poslušati Eleonorin savet i porazgovarati sa Vladimirom ili će nastaviti vezu sa Markom, ostaje da vidimo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'