AKTUELNO

Misli da će se zadrugari šokirati!

Marijana Zonjić postala je poznata u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi" kao devojka kojoj se svidelo nekoliko zadrugara, a izgleda da je sada bacila oko na još jednog i to zauzetog! Naime, Marijana je sinoć u razgovoru sa Lepim Mićom priznala da joj se sviđa David Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo stupili u kontakt sa Marijaninom drugaricom Majom jer nas je zanimalo njeno mišljenje o novoj simpatiji popularne zadrugarke, te smo je upitali da li zaista misli da se Zonjićevoj David dopada i da li je on njen tip muškarca.

S obzirom na to da je Marijana u godinama kad smo svi željni ljubavi i zaljubljivanja, a zatvorena je u prostoru sa jako malo muškaraca od kojih je David, nažalost, najbolji frajer a i prema njoj je jako fin, to prilično može da bude tačno, ali samo kao neko simpatisanje. Smatram da čim bi se pronela priča o tome za stolom, da bi je njegova reakcija vrlo brzo razuverila i odvratila jer u želji da ispadne baja pred Anom, mislim da je spreman da jako ponizi Marijanu pred svima, sto posto. David ima lep odnos sa Marijanom, o Aleksandri ona nema neko lepo mišljenje još od ranije. Verovatno i ona kao i narod vidi da njega Ana samo laže, zato je ništa ne sprečava da ga simpatiše i sasvim je opravdano. Naravno, kad se ovo bude pročulo, Marijana će izazvati šok kod zadrugara i biće osuđena od strane njih - kaže Maja i dodaje:
Fizički je on njen tip muškarca i drago mi je da se pojavila ova situacija da se još jednom demantuje da je ona bila sa neki matorcem. Mladi, zgodni momci su njen tip muškaraca - zaključila je Marijanina drugarica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će zadrugari, a pre svega David i Ana reagovati kada se ovo bude saznalo preostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#David Dragojević

#Marijana Zonjić

#Rijaliti Zadruga

'