AKTUELNO

Svi učesnici osudili Đuričićevo skandalozno ponašanje.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću, pa je emisija mogla da počne. Prvi snimak prikazao je nasilje koje je Miki Đuričić izvršio nad svojom emotivnom partnerkom Suzanom Perović, a zatim i nad bivšom devojkom Nadeždom Biljić, zbog čega je i diskvalifikovan. Nadežda nije mogla da odgleda snimak do kraja, pa je izletela sa crnog stola, otrčala u dvorište i počela da plače. Lepi Mića je odmah istrčao za njom i počeo da je teši.

Foto: TvPink Printscreen

Nadice, hajde smiri se molim te, poslušaj me. Hajde smiri se, sedi - pričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Za to vreme, zadrugari su žestoko osudili ponašanje Đuričića, kom je određen pritvor zbog ovog slučaja.

Ovo je zverski, ja ne prepoznajem tog čoveka iako je on moj drug. Mnogo sam se potresao. Ceo sam se naježio i ovo je za svaku osudu, ovo je monstruozno. Želim da se nikome ovo ne desi - rekao je Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko god ja da Mikija volim, ovo je strašno. Miki jeste brižan prijatelj, ali ovo ne može niko normalan da uradi. Ne mogu da shvatim da toliko nije mogao da se iskontroliše, izobličila mu se faca. Meni je ovo četvrti rijaliti sa njim, meni je ovo strašna scena. Stvarno je katastrofa, ja ovo najstrašnije osuđujem. Ljuba mi je rekla da ju je samo odgurnuo - navela je Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Videla sam da ju je pljunuo i kao da je gurnuo, jer ja nisam iz daleka mogla da vidim jačinu udarca. Videla sam da je ona mlatnula rukom, ali ja to nisam mogla tačno da vidim iz tog ugla. Nisam nikad htela da komentarišem Suzanin i Mikijev odnos, osetila sam da treba da ćutim. Mislim da je on došao pod tenzijom, zbog toga što je video sve napolju. Vratio se ovde pod pritiskom. Meni je žao i jedne i druge. Ovo nije Miki kog ja poznajem. Često sam govorila da je to čovek na kog ja ne mogu da se naljutim, ali ovo je strašno. Za ovakav postupak ne postoji opravdanje. Ja Nadeždu nisam mogla da podignem, dovela sam je u kuću, ja nisam znala šta da joj kažem. Ona će i za 10 godina da se seća ovoga, Suzana je ostala nema kad ju je udario, nije imala povratnu reakciju, nije znala šta ju je snašlo. Nije prepoznala Mikija kog je znala ranije. On u sebi krije veliku agresiju. Sve veća je stopa i ubistava žena - rekla je Ljuba Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LOMILA SAM JOJ PRSTE! Dorotea otkrila kakve je scene pravila u školi, PA PRIZNALA ZAŠTO IMA ODBOJNOST PREMA ŽENAMA! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'