AKTUELNO

Jedna drugoj sasule sve u lice!

Tokom porodičnog sastanka koji je sazvala mentorka Gordana Džehverović, Ana Korać i Aleksandra Subotić ušle su u verbalni sukob, koji se nastavio i po Gocinom izlasku sa imanja.

Pročitajte još: ANA I ALEKSANDRA NE MOGU OČIMA DA SE GLEDAJU: Čim je video Gocu Džehverović, Mića joj ispričao sve TAJNE iz Bele kuće! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je prozivala Aleksandru na osnovu fizičkog izgleda, govorila joj je da ima veliku glavu i da je debela, a Subotićeva joj je žestoko uzvratila.

Elitna prostitutko! Više nisi ni elitna, sada si jeftina. Ne skidaj naočare, pašće ti cena - uzvratila je Aleksandra.
Ti si debeli Hulk, moraš u štalu - dobacivala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su bili kraj bazena, Subotićeva je odlučila da uzvrati i svom bivšem vereniku Davidu Dragojeviću, koji joj je sve vreme dobacivao zajedno sa Anom.

David hoće da se prska, ali ja neću da se prskam sa tobom. Hoćeš da se prskamo kao u stara dobra vremena - uzvratila je provokacijama Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je nastavila da govori Aleksandri da je debela i da joj dobacuje da ju je Dragojević ostavio zbog toga, a onda joj je Subotićeva opet žestoko uzvratila.

Za tebe je Sloba rekao da si u krevetu kao mrtva kobila. Ja ne znam za šta tebe ljudi plaćaju?! Niti si lepa, imaš te veštačke s*se i d*pe - dobacila je Aleksandra, a Koraćeva je okrenula svoju zadnjicu i uzvratila joj:
Gledaj mi u dupe - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Bolje da ti gledam u dupe nego u facu, verovatno je navikla da je tako mušterije gledaju, kesa na glavu i otpozadi - uzvratila joj je Aleksandra.
Tebe je David ostavio zato što si kao Hulk. Hajde, debela, malo u šetnju - nastavila je Koraćeva, a Aleksandra je prošetala pored Ane i Davida ne stideći se svog tela.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'