AKTUELNO

Lepi Mića ga je žestoko osudio zbog ovoga.

Nedelja za nama je bila veoma burna za pojedine zadrugare. Ove noći zadrugari odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile o svim dešavanjima koja su obeležila prethodne dane.

Voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao Davida Dragojevića kako reaguje na to što je Suad Keserović Suki poslao čestitku i ruže njegovoj devojci, a za njega je pričao da je makro tokom sukoba sa Zerinom Hećo.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs

Tokom verbalnog sukoba sa Zerinom tog istog Sukija si okarakterisao kao makroa i dodeljivao mu pogrdne epitete, a onda je taj Suki poslao tvojoj devojci 101 ružu, poslao čestitku za rođendan i napisao: "Lepotice, srećan ti rođendan i u potpisu - Tvoj Suki." Kako se osećaš povodom toga što je on napisao "Tvoj Suki", a on je navodni ozloglašeni marko Zerine Hećo. Zašto ti ne kažeš: Šta ima takav neko da donosi mojoj devojci ruže" - upitao je voditelj i urednik portala Pink.rs Darka.
Karlo je bio sa Anom, Suki je bio Anin drug. Kakve veze ima šta je on. Ona je rekla da je Suki njen drug. On nije bio povezan sa njom, to šta on radi mene ne interesuje. Kada su ruže i čestitke stigle, on joj je tada bio prijatelj. Ona nikada nije bila povezana sa Sukijem - branio je David svoju devojku Anu.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ga Maca veže za tu priču, isto to kaže i David, sada govori kako mu nije bitno čime se ono bavi a i te kako je bitno da je on makro bivše zadrugarke. Ja čoveka ne poznajem, niti me interesuje. Tiha patnja nema veze sa problemom o kome se ovde priča, a ona umesto da se lepo odbrani, ona se sve više kanali - pričao je Mića besno.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#David Dragojević

'