AKTUELNO

Crno na belo!

O odnosu Slobe Radanovića i Eleonore Miljković se mnogo polemisalo poslednjih meseci. Podsetimo, mnogi su mislili da se među njima rodila ljubav, Eleonora je zbog toga bila u sukobu sa Lunom Đogani, a danas, tokom gledanja uspomena, Eleonora je još jednom pričala o toj celoj situaciji.

Foto: E-stock

Naime, ona je istakla kako je otišla na njegov nastup, te da je nju tamo zvala Katarina Keti Ristić, novinarka i bivša učesnica Zadruge.

Bila sam tamo na rođendanu, tamo je bila moja najbolja drugarica iz Makedonije. Zvala me je Keti, ona je bila sa nama. Ona mi je namestila da budem u prvom redu. Posle je tu došao i moj bivši momak. Samo smo se pozdravili dok je pevao, pružili ruku, svi su počeli da slikaju. Pogled nije govorio ništa. Ja nisam ni znala da ima novinara. Počeli su svi da slikaju, zato smo se smejali, i tako. Samo mi je zadržao ruku - ispričala je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, istina je sasvim drugačija. Naime, Keti, kako je u Zadruzi zovu, nam je otkrila šta se zapravo desilo, a za to ima i prepisku kao dokaz.

Sve što Nora priča je neistina i prinuđena sam da otkrivam detalje našeg dogovora. Jasno je da me nije slučajno zvala i da je sve uradila namenski, ja sam tu da izađem u susret ako to meni ide u prilog, naravno, tako da... Neka nastavi da priča o sebi, zanimljiva je - rekla je Keti.

Foto: Pink.rs

U nastavku pogledajte Norinu i Katarininu prepisku, u kojoj se jasno vidi da je Makedonka nju zvala u izlazak i napravila ceo plan.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'