AKTUELNO

Da li žele da pevačica bude srećna ili su ljuti na nju?

Milionski auditorijum koji je sinoć pratio najgledaniji rijaliti "Zadrugu" bio je pozitivno iznenađen kada je video da se u Belu kuću vraća niko drugi do Miki Đuričić! Kao što je poznato, pre nego što je napustio Zadrugu iz zdravstvenih razloga, a zatim doživeo saobraćajnu nezgodu koja je dodatno prolongirala njegov povratak, Miki je uveliko bio u vezi sa Suzanom Perović, koja je brojala sate i minute do njegovog povratka i to joj se konačno sinoć ostvarilo.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana i Miki nisu skrivali sreću što su ponovo zajedno, a zbog pevačice srećni su i njeni prijatelji. Onaj ko je uvek bio uz nju je Dejan Milićević, poznati fotograf, koji je za portal Pink.rs rekao da se vidi da je ljubav Mikija i Suzane prava.

Presrećan sam, naravno, pravu ljubav treba podržati. Njihov dvoje su definitivno dokaz da je njihova ljubav prava i nije fejk kao neke tamo, što se i videlo sinoć i nije moglo da se sakrije i da se izlažira. Oni se stvarno vole i divno je da su se našli, iako su naizgled nespojivi, dokaz je da minus i plus idu zajedno - rekao je Dejan i dodao da će njegova drugarica uživati kao holivudska diva kada izađe:
Naravno da će oni uspeti i napolju, spreman je i salaš Suzani kao poklon, ona je oduvek želela da živi kao prava holivudska diva negde na svom salašu, da čuva životinje i mislim da je Miki sve to sredio i spremio da kad izađu mogu lepo da nastave, daleko od medija i od svega jer je Suzana davno rekla zbogom toj priči. Bog je još jedanput pogledao i učinio srećnom, koliko je znam i poznajem, mislim da je stvarno srećna. Jako je dobro poznajem i znam da je iskreno zaljubljena.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što sve zanima jeste kako će Suzanina deca reagovati na njenu vezu sa Mikijem, a Dejan je siguran da će podržati majku u njenom izboru.

Njenoj porodici je valjda najvažnije da je ona srećna. Kao i svaka normalna gradska porodica, svima im je u interesu da njihova majka bude sa nekim sa kim je srećna i sa kim vidi svoju budućnost. Ja ne mogu da govorim u njihovo ime, nisam PR te porodice, ali koliko ih poznajem kapiram da će je podržati dok je vide srećnu i bezbrižnu - zaključio je Dejan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Suzana Perović

'