separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAJLEPŠE JE VODITI LJUBAV SA NEKIM KOGA VOLIŠ! Miki otkrio sve o vreloj akciji sa Suzanom, a onda je priznao da se ČUO SA NJENOM PORODICOM! (VIDEO)


Ima velike planove sa njom.


Miki Đuričić je zadrugar koji se nakon nekoliko nedelja provedenih van Bele kuće zbog zdravstvenih problema ponovo vraća na velelepno imanje. Miki je u studio došao sa ljubicem Žutom, a njega su dočekali voditelj Ognjen Nestorović i predstavnici sedme sile. 

Autor: TvPink Printscreen

Milionski auditorijum je imao priliku da vidi da su Suzana Perović i Miki vodili ljubav, a to je zadrugarima prikazano dok je Miki bio van rijalitija, te je plavuša morala sama sa ovime da se suoči, a evo šta Miki kaže o tome. 

Veoma me je to potreslo. To je nešto najlepše na svetu voditi ljubav sa nekim koga voliš. Svi oni koji se zgrožavaju da Bog da nikad ne vodili ljubav. Zahvalio bih se Suzaninoj drugarici koja je pričala da smo mi imali s*ks. To Suzani neću reći - rekao je Miki.

Autor: TvPink Printscreen

Potom je Miki otkrio da se čuo sa Suzaninom porodicom, ali nije želeo da precizira sa kime je razgovarao. 

Imam opravdanje za sve naše postupke. Ona se plašila šta će njena porodica reći. Čuo sam se, nebitno sa kim. Sve je normalno. Mi smo lagali da bismo zaštitili našu ljubav. Vodili smo ljubav, to je tačno - otkrio je Đuričić.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti