AKTUELNO

Podržava svoju naslednicu u svemu!

Luna Đogani trenutno uživa u vezi sa svojim dečkom Markom Miljkovićem sa kojim i provodi većinu vremena u Beloj kući, a nedavno je svojoj cimerki Zlati Đurković prepričala zanimljiv san koji je imala. Naime, blogerka je ispričala da je sanjala kako je ostala trudna, ali da ju je majka Anabela Atijas terala da abortira.

Foto: TvPink Printscreen

Pozvali smo Luninog oca Gagija Đoganija kako bi čuli šta on kaže na san njegove ćerke i kako bi se ponašao kada bi se ta situacija dogodila u realnosti.

Bio bih zbunjen skroz. U svakom slučaju bih je podržao u svemu što odluči. Ja bih voleo da se ostvarim u ulozi dede - kaže Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Gagi je istakao i da je odnos njegove ćerke i Miljkovića sada stabilan, ali i da želi da vidi kako će Lunina veza izgledati van rijalitija.

Vidim da je sve u najboljem redu, tolerišu svađe. Skapirali su da treba da čekaju kraj kako treba. Nema ko da ih posvađa i pomeri. Ljubav neka traje dokle traje, želim joj da bude srećna. Treba da vidimo kakva je ta veza van rijalitija, treba da pokažu da je to bila istinska ljubav, da nije bilo foliranje. Ljudi razmišljaju o njenom izboru, a najbolje je da napravimo kasting da nađemo Luni dečka - poručio je Đogani.

Foto: E - Stock

PROČITAJTE JOŠ: TEST JE POZITIVAN, TRUDNA SAM: Luna nije znala šta je snašlo, morala da ispriča sve Zlati, PA OTKRILA ŠTA JOJ JE ANABELA PORUČILA! (VIDEO)

Autor: M. Stanković

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zlata Đurković

'