AKTUELNO

Evo kako Slavica Biljić reaguje na uvrede upućene njenoj ćerki od strane manekena!

Nadežda Biljić i Toma Panić imaju jedan od najturbulentnijih odnosa u drugoj sezoni, rijalitija "Zadruga", a najčešće ih gledamo kako u svađama i razmiricama, tako i u s*ksualnom činu koji se do sada odigrao nekoliko puta. Poslednja u nizu Panićevih izjava odnosi se na to da će mu Nadežda uvek biti dostupna.

Foto: TvPink Printscreen

Stupili smo u kontakt sa Nadeždinom majkom, Slavicom Biljić koja je za portal Pink.rs otkrila da ne podržava Tomino ponašanje, ali i da između njene ćerke i manekena postoje emocije koje oni ne žele da priznaju jedno drugom.

Ne odobravam njegovo ponašanje, mislim da treba malo više da je poštuje. Oni imaju neke emocije, ali neće da priznaju, prvenstveno Toma, pa ni Nada na kraju krajeva. Ako njima to odgovara, onda odgovara i meni. Vidim da nju ne pogađa to što Toma priča, i ako su bile emocije one su se ohladile. Oni povređuju jedno drugo. Mislim da je to bila Nadeždina greška i da ona to u dubini duše zna i da ne želi da prizna, ona je i par puta rekla da se kaje što je bila sa njim, zato što smatra da je ne poštuje kao ženu. Smatram da nisu trebali da imaju intimne odnose - rekla je gospođa Biljić.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Slavica smatra da Nadeždina i Tomina veza nema šanse za opstanak u spoljnom svetu, ali da se takođe ne bi mešala u izbor svoje ćerke i da bi je podržala.

Mislim da ne. Njih dvoje su dva različita sveta potpuno, bilo mi je nepojmiljivo kada su se njih dvoje uopšte spetljali. Da li je to bio trenutak slabosti ili je Nada poverovala da će nešto više biti, ne znam - kaže Slavica i dodaje kako bi reagovala kada bi joj Toma postao zet:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nećemo imati ništa protiv, njih dvoje očigledno imaju neke razmirice. Meni to liči na igru mačke i miša. Da li ne žele da priznaju emocije jer su tamo u zatvorenom prostoru, još malo je kraj, možda ne žele da ispiraju usta sa njima. Malo su nejasni, ne dopada mi se to, kao majka ženskog deteta meni se to ne dopada, ali ako je njoj lepo u takvom odnosu, zašto da ne - završava Nadeždina mama.

Foto: Pink.rs

Pitali smo Slavicu Biljić koga bi pre izabrala za zeta, Tomu ili Mikija Đuričića sa kojim je Nadežda bila u odnosima u prvoj sezoni "Zadruge", na šta je ona kratko odgovorila: "Nijednog".

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

PROČITAJTE JOŠ: TOLIKO VOLIM ONU STVAR! Toma šokirao sve svojim odgovorima o odnosu sa Nadeždom! (VIDEO)

Autor: M.Stanković

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'