AKTUELNO

Keserović uputio Dragojeviću oštru poruku!

David Dragojević danas je za crnim stolom priznao da je bacio buket ruža koji je njegova devojka Ana Korać dobila za svoj rođendan od Suada Sukija Keserovića, a Dragojević svoju ljubomoru nije mogao da sakrije zbog poklona i poruke koje je Koraćeva dobila od njega. Tim povodom pozvali smo Sukija koji je bio vrlo raspoložen da o Dragojeviću kaže šta ima.

Foto: Privatna arhiva

- Prodavac girosa iz Veternika što je mami doveo j*bača iz kladionice i što živi na grbači žena nema razloga da bude ljubomoran na mene, jer nismo ista liga - rekao je Suki za Pink.rs i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: JA SAM BACIO CVEĆE: David OGORČEN zbog Sukijevog poteza, Lepi Mića ih URNISAO, pa sasuo Ani sve u lice!

Foto: TvPink Printscreen

- Neka živi još malo u medijskoj pažnji što je dobio preko Aleksandre Subotić, a onda sledi povratak u selendru iz koje je došao i dangubljenje po kladionicama i igranje tiketa od 100 dinara.

Sukija smo pitali i kako komentariše to što je Ana slagala Davida i nakon emisije ''Amidži šou'' mu prenela da je saznala da je ona njegova tiha patnja, umesto da je on njena tiha patnja.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs

- Ma to razumem, naravno. Cura je u takvoj situaciji, dugo je zatvorena, sa tom dangubom i propalicom je u nekakvom odnosu. Svesna je da ima i nešto više glasača zbog te veze i naravno da gleda da se to nastavi. Kraj rijalitija je blizu, gleda da ostvari što bolji plasman i naravno da ne želi da sad otvara neke sukobe s njim. Ionako će ga šutnuti isti sat kad izađu iz ''Zadruge'' - rekao je Keserović za naš portal.

Autor: D. T.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'