separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVAKO JE MOGAO DA BUDE S NJOM, UZIMALA JE IZMEĐU 500 I 1.000 EVRA ZA S*KS: Mijatov pobesneo nakon Aninog rođendana, a sa Davidom bi se rado obračunao u ringu (FOTO)


Nije im ostao dužan!


Filip Mijatov je u toku jučerašnjeg dana poslao poklone na adresu Bele kuće, a iznenađenje je bilo priređeno povodom rođendana njegove bivše devojke Ane Korać.

On joj je poslao pismo čiji sadržaj nije želela da pročita javno, a torta sa malinama, novac od papirnih salveta, fotografije na kojima su se zajedno uslikali posle njenih operacija koje je on finansirao i ostale namirnice poslati su kako bi se ona prisetila šta sve Mijatov zna o njoj.

Autor: TvPink Printscreen

Koraćeva ni tada nije želela da prizna svom dečku Davidu Dragojeviću da je sve što je o Filipu izgovorila gnusna laž, pa ga ponovo nazvala ,,debilom".

Mi smo ponovo stupili u kontakt sa Mijatovim kako bi nam otkrio kakvi su njegovi utisci o celokupnoj situaciji koja se dogodila tokom jučerašnjeg dana i večeri kada ga je Ana u ''Amidži šouu'' okarakterisala kao ''osobu koja treba da se leči''.

Autor: Pink.rs/R.L

- To je f*ksa kakvu Beograd nije video. Zlo za zatvor, svi kriminalci su bili sa njom, jurcala je i po Hrvatskoj... I taj Suki odlično zna ko je ona, njegovi drugari su je ka*ali od 500 do 1.000 evra. Svaki poznati je mogao da bude sa njom. Jedva čekam da se sve ovo završi, šta sam imao, rekao sam - rekao je Mijatov za Pink.rs, a na pretnje koje mu je uputio David Dragojević odgovara ovako: 

Autor: TvPink Printscreen

- Filip traži MMA meč da mu David j*be m*ter. Izlomiću ga kad ga vidim bude li rekao nešto - poručio je Filip Dragojeviću.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti