AKTUELNO

Neće im biti lako!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te su se oni okupili kako bi čuli o čemu je reč. Ovonedeljni vođa, Luna Đogani dobila je pismo koje je pročitala pred zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za izazov, neka se prijavi 16 zadrugara koji žele da odgovore na izazov Velikog šefa. Kada se prijave svi dobrovoljvci, vođa treba da izgovori glasno imena. Marko Marković, Bora, Ljuba, Sanja, David, Petrući, Brendon, Mina, Marijana, Aleksa, Ana, Maja, Bane, Zola - pročitala je Luna i podelila zadrugare u grupu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Veliki šef izazvao šesnaest zadrugara u novoj igri, Luna je pročitala i pravila igre.

Dragi zadrugari, nakon što ste se podelili, njih 16 treba da se podele po dvoje, nakon toga ćete otići ispred zatvora. Reč je o trci na lopti ispred zatvora. Takmičari dva tima, dakle njih 4 će sesti na lopte i na znak Velikog šefa ćete započeti trku. Skakaćete do velike fontane i onda se vratiti na cilj. Pobednička ekipa je ona čiji takmičari za kraće vreme dođu do cilja, kada svih 8 ekipa završe igru, u sledećoj grupi će se boriti 4 grupi iz prve runde, a u finalnoj grupi igrati dve grupe koje će se boriti za pobedničko mesto. Ni u jednom trenutku ne smete ustati sa lopte, a u koliko se to dogodi morate se vratiti na početak i početi ponovo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'