AKTUELNO

Haos u Zadruzi kreće za par sati!

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" danas će rođendan proslaviti Ana Korać, jedna od zadrugarki o kojoj se mesecima priča na sve strane! Ana je prvo veliku pažnju privukla kada je uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem, kom je u to vreme još uvek verenica bila Aleksandra Subotić, da bi se sada potegla priča tome ko su njeni sponzori, sa kakvim muškarcima je bila i da li se bavi sumnjivim poslovima.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od onih koji se spominjao kako u Zadruzi, tako i van nje je Filip Mijatov. On je izneo razne optužbe na Anin račun i svašta otkrio o njoj i njihovom odnosu, a Ana je sve demantovala. Ipak, i pored svega što je iznela o njemu, Filip je želeo da joj pošalje poklon, a kada bude videla o čemu se radi, Ana će se šokirati!

Naime, on joj je poslao tortu, sa znakom automobila "Maserati", a pored toga i ramove sa njihovim zajedničkim fotografijama, od kojih su neke nastale pošto se Ana podvrgla estetskoj hirurgiji.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Zatim, sledeći poklon koji je Filip poslao Ani je puder, koji je jedan od najjeftinijih na tržištu i dostupan svima.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kako je Ana isticala da je novac zarađivala od branja malina, Filip joj je poslao nekoliko kutija ovog voća, kao i papirne salvete koje predstavljaju novčanice od 100 evra.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Za kraj, sigurno je da će Ana biti 'oduševljena' i Filipovom čestitkom za rođendan.

Foto: Pink.rs

Kako će Ana reagovati kada bude videla poklone od Mijatova, saznaćemo danas od 16 časova kada se budemo uključili u "Zadrugu" i pratili proslavu rođendana uživo na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Filip Mijatov

#Rijaliti Zadruga

'