separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MARKO NIJE NJEN KAPACITET! Stanijina menadžerka razvezala jezik, pa iskreno priznala šta misli o Markoviću, ali i šta ZAMERA DOBROJEVIĆEVOJ! (FOTO)


Otvorila dušu za Pink.rs!


Tokom svog učešća u rijaliti programu "Zadruga 2" Stanija Dobrojević uplovila je u ljubavnu romansu sa Vladimirom Tomovićem. Nakon što se ta veza neslavno završila, ova zadrugarka odlučila je da se približi Marku Markoviću i sa ovim cimerom iz Bele kuće započne prisniji odnos.

Autor: TvPink Printscreen

Njih dvoje često možemo videti u naletu strasti, a Stanija sve vreme govori kako samo tera inat Tomoviću, ali i da joj Marković prija, zbog čega ne zna da li će sa njim uploviti u ljubavnu vezu.

Autor: TvPink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Tamaru Radoman, Stanijinu menadžeruku i najbolju drugaricu, od koje smo na samom početku razgovora želeli da čujemo šta ona misli, da li će Stanija i Marko započetu ljubavnu vezu pred kamerama "Zadruge 2".

Autor: TvPink Printscreen

Poznavajući Staniju, a dobro je poznajem, mislim da je on njoj simpatičan, dopao joj se, to je sve krenulo iz igre i inata, ali mislim da joj prija druženje sa njim. Mislim da se ona lomi, zato što on tu ima pet, šest devojaka u kući koje su zaljubljenje u njega, a Stanija kada je sa nekim želi da taj neko bude samo njen. Mislim da ona misli da on nije kapacitet da isprati nju i njene neke zahteve - rekla nam je Tamara.

Tamara je dodala i kako smatra da nije velika razlika u godinama između Stanije i Marka, kao i da je sigurna da bi u tom ljubavnom odnosu Dobrojevićeva bila dominantnija od Markovića.

Autor: TvPink Printscreen

Verujem da njemu imponuje druženje sa njom. Dugo je na estradi ona, jaka je i u rijalitiju i van njega... Videćemo šta će tu biti. Ono što ja mislim, jeste da se to neće desiti. Oni će do kraja rijalitija ostati u drugarskom odnosu. Da se to desilo pre tri, četiri meseca, možda bi se tu desila neka ljubavna priča... Ovako... Ne znam, tamo je sve promenljivo - dodala je Stanijina menadžerka.

Autor: TvPink Printscreen

Iskreno, meni je taj dečko jako simatičan. Čak mi se i ne sviđa kod Stanije to njeno iznošenje za stolom i to kod Drveta, da te stvari radi iz inata. Jeste to inat, ja nju poznajem odlično, ali ružno je to da priča. Tako njega malo ponižava, a to je ružno. Bolje da kaže: "Radila sam iz inata, više ne radim, prija mi njegova pažnja...", ali svi smo drugačiji - priča Tamara za Pink.rs.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti