AKTUELNO

Klupko se odmotava.

O aktuelnoj zadrugarki Ani Korać mnogo se spekulisalo u poslednjih nekoliko meseci, a u javnosti su isplivale njene šokantne fotografije, snimci, ali i prepiske sa raznim sponzorima koji su joj kupovali i plaćali mnogo toga.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je i sama nekoliko puta u "Zadruzi" spominjala svoje sponzore, međutim, ubrzo je demantovala sve. Ipak, dokaze nije mogla da opovrgne, kao ni izjave njenih bivših momaka i poznanika.

Mi smo stupili u kontakt sa popularnim reperom Vukom Mobom, koji takođe poznaje Koraćevu, pa je otkrio da su i do njega dolazile informacije da se zadrugarka bavi prostitucijom.

Foto: TvPink Printscreen

Mi se poznajemo, video sam je par puta po kafićima i tako to. Ja sam rekao da sam čuo da se ona bavi prostitucijom, ali nisam rekao da imam dokaze ili da je to 100 posto tako. Ja sam samo čuo da to neki lik priča, koji je nju navodno finansirao. Baš me boli uvo ko šta radi. Ja o njoj ne mislim ništa loše, niti želim da je blatim. Ja se ne bavim demantovanjem, ali to nisam izjavio. Čuo sam da je to radila, a da li je to istina ili nije, to stvarno ne znam - rekao nam je kratko Vuk.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE JOŠ: LUNA MORA DA PRIPAZI NA SVOJE PONAŠANJE! Gagi Đogani se uključio u emisiju i ŠOKIRAO SVE OVOM IZJAVOM! (VIDEO)

Podsetimo, portal Pink.rs prvi je stupio u kontakt sa Aninim bivšim dečkom Filipom Mijatovim, koji je izneo niz dokaza da je finansirao Koraćevu, ali i da se ona bavi elitnom prostitucijom, nakon čega je Mijatov gostovao u studiju televizije Pink i milionskom auditorijumu otkrio sve što zna o kontroverznoj zadrugarki.

Pink.rs

#Ana Korać

#Vuk Mob

#Zadruga 2

'