AKTUELNO

Njen bivši će poludeti kada bude izašao i video slike!

Rebeka Popović je ponovo došla u žižu interesovanja ovih dana kada je raskinula svoju višemesečnu vezu sa pevačem Markom Petruševićem Petrućijem zbog toga što je ljubio sliku Dragane Mitar u emisiji "Magazin In" koju vodi voditeljka Sanja Marinković.

Pročitajte još: U studentskim danima bila je prava SE*S BOMBA! Šokiraćete se kad budete videli O KOJOJ ZADRUGARKI JE REČ! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ubrzo zatim, Rebeka je nominovana od strane publike i preti joj izlazak iz Bele kuće, što je i njoj i njenom bivšem dečku teško palo, pa od juče razmenjuju nežne reči ispred izolacije, propraćene suzama i zagrljajima. Ono što je obeležilo učešće Popovićeve u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2", osim veze sa mladim pevačem, je i njena borba sa ishranom i fizičkim izgledom. Rebeka je priznala da ima komplekse od toga zbog problema iz mladosti, a neretko je bila nezadovaljna kada je videla sebe na ekranu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ovonedeljno gledanje klipova promenilo je i to. Rebeka je prvi put posle dugo vremena prokomentarisala kako je zadovoljna svojim izgledom. Bacili smo pogled na njen Instagram i videli kako je zadrugarka izgledala pre ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima. Sigurni smo da će Petrući još više izludeti za njom kada bude video kako njegova devojka žari društvenim mrežama u spoljnom svetu.

Sigurni smo da bi mamila više uzdaha u Beloj kući, kada bi nosila odevne kombinacije koje je prikazala na Instagramu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Rebeka Popović

'