AKTUELNO

Sada je sve jasno kao dan!

Odmah nakon što je raskinuo navodnu ,,lažnu" veridbu, kako je govorio, sa Aleksandrom Subotić, David Dragojević pred svima je ispričao da su isticali svoju ljubav zbog fanova koji su ih finansirali, a nije izostavio ni to da nije uživao u ljubavi kakvu mu je ona pružala.

Međutim, čim se Aleksandra vratila u ''Zadrugu 2'' isplivali su novi detalji i dokazi koji jasno aludiraju na to da su njih dvoje uživali u zajedničkom životu, a on je njenu ćerku Magdalenu gledao kao da je njegova.

Foto: TV Pink Printscreen

Na društvenoj mreži Instagram pojavili su se novi dokazi koji će zasigurno zaprepastiti širu javnost, a u kojima se može primetiti koliko je David bio opsednut Aleksandrom i da nije imao problem da pokaže koliko je posesivan kada je njegova tadašnja verenica bila u pitanju.

Znamo naš cilj. Što veći teret imamo, bićemo sve jači. Gledamo naš put i ljude koji nas vole i koji su uz nas. Nemamo vremena da se svađamo sa kerovima koji su u dvorištu zavezani za drvo, samo ih pogledaš i prođeš. Mi idemo dalje, oni ostaju zavezani. Volim te - napisao je David na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Najjača ženo na svetu, užasno kako se osećam, jer sam u ovom trenutku nemoćan. Nisam tu da te zagrlim i da ti pružim ljubav, ušao bih u ekran onima koji hoće da te blate i spuštaju. Imaćemo sve u životu, imaš mene i moju porodicu i tvoju naravno, ne mogu ti ništa! Ja imam slike, dopisivanja i sve ko ti je slao od svih tih muškaraca i ko te sve zvao na večeru. Imam sve, jer sam znao da će doći do ovoga, ali ja sam koristim ovaj profil, tako da imam odgovor na sve, istinit i imam osobu koja je svuda bila sa tobom u tom trenutku. Volim te - napisao je David na njihovoj zajedničkoj fotografiji.

Biljana Dragojević, Davidova majka nikada do sada nije pominjala poklone koje joj je Aleksandra kupovala, a ostaćete zaprešćeni kada vidite kako je Subotićeva darovala i svog verenika koji je tvrdio da su trošili zajednički novac.

Detaljno o ovim dokazima pogledajte u nastavku.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'