AKTUELNO

Spremna na TV duel!

Nakon mnogobrojnih pitanja o odnosu sa Filipom Mijatovim u emisiji "Pitanja gledalaca", na koje je Ana Korać odbila da da odgovore, ona je imala ozbiljan razgovor u sobi za izolaciju sa Lepim Mićom. Takođe, njega su osudili i gledaoci koji su postavili nekoliko pitanja na temu tog odnosa, kao i određeni zadrugari. Razlog je bilo to što, po njihovom mišljenju, on ne napada svoju prijateljicu, iako je proteklih dana čuo mnoge stvari o njenom odnosu sa Filipom, dok Staniju Dobrojević da, i to za manje ozbiljne stvari.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je ponovo izjavila da će sve svoje nesuglasice sa Filipom rešiti sa njim na sudu.

Napraviću ja njemu pakao u životu kad izađem na sudu - rekla je Ana, a Lepi Mića se osvrnuo na njihov odnos:
Niko se ne druži ni sa kim, a da mu ne odgovara - rekao je Mića.
Isto se družio sa 20 devojaka kao sa mnom - ispričala je Koraćeva, pa objasnila kako se družila sa njim, što je više puta navodila.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je zatim nastavio da priča o spornom odnosu.

Ti svesno sve radiš, a onda kažeš "nemam pojma" ovde. Imaš ti pojma o svemu -  rekao je pevač, pa se osvrnuo na optužbe drugih zadrugara da brani Anu po svaku cenu:
To što ti radiš, mene boli d*pe. Da li si inženjer, prostitutka, doktorica, prema meni si korektna - pravdao se opet Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je opisao kako on vidi odnos Ane i Filipa u spoljnom svetu.

Uzmeš auto kad ti odgovara, idete na večeru, smeješ se budaletini, zato te prozivaju. Treba da kažeš da si to radila zato što ti je ta budeletina bila jako interesantna, izlazio u susret... - pričao je Lepi Mića.
Ali nije mi dao novac - pravdala se Koraćeva.
Onda kažeš: "O parama koje mi je slao ne bih ovde, nego na sudu" - savetovao je prijatelj.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je Ana ponovila svoju teoriju da on želi da bude poznat preko nje i da je to razlog svega ovoga, a Mića se opet umešao i objasnio da i za to, kao i za mnoge druge stvari koje su mu nejasne mora da čuje i njegovu stranu priče.

Da bi me ubedila da je tako, moraš da sedneš sa njim, da ja čujem. Ti si se svesno upustila u neke stvari sa njim, to je tvoj problem. Kažeš: "Gospodine, dođi ovde, crni sto" - kazao joj je Mića, pa objasnio da to treba da traje dok se ne reši, a onda se šokirao kada mu je Ana ispričala sledeće:
Ja sam rekla da bih to kod Amidžija, nema potrebe da on dolazi ovde - otkrila je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#Filip Mijatov

#Lepi Mića

'