AKTUELNO

Nije držala jezik za zubima!

Drvo mudrosti pozvalo je Zoricu Marković u Rajski vrt kako bi obavilo razgovor sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je upitalo Zoricu kako je, a ona mu je ispričala da oka nije sklopila sinoć, pa se požalila.

Imamo mi ovde u Zadruzi "bauštelaca", Ljubišu Subotića, koji je prodao bager, pa sad radi preko u inostranstvu. On je došao u "Zadrugu" da pravi zavrzlame. Ljubiša Subotić je pokušao, da izvineš, da mi ga uvali. Na vrlo podli način, da ga pop*šim. To je najskuplje p*šenje u istoriji. Ja se izvinjavam produkciji. To je njegova osveta još od "Farme", kada sam njega i njegovog dečka Nenada Aleksića Ša stavila za sluge. Rat je počeo opasan. Zato nisam spavala noćas, razmišljala sam kojom mukom da mučim Ljubišu Subotića. Turiranje, pa bagerom na skelu, zavisi da li će da bude kiša ili sunce, ali biće turaža - otkrila je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je upitalo i Zoricu šta ima novo u Beloj kući, a ona je otvorila dušu o svemu.

Malo su se Luna i Marko pokoškali zbog Miljane. Kad njemu proradi ta pacovska glava, on krene da pravi neke zaj*bavancije. Rastaše nam se Petrući, onaj dobar dečkić, i Spomenkica Rebekica. Miljana ljubomorna na Rebeku i Doroteu što sedi Zola sa njima. Žao mi je Ane Korać što je izrešetaše.  Marko Marković... Nervira ga Mina Vrbaški. Stanči nam pati za Tomovićem. Subotićka dobro gazi ove, a ja u odnosu na tu buldožerištu Ljubišu išla kao čovek. Nekako sam uspela da ih spojim, ali ona (Ljuba) je sad ljubomorna što sam ja dobra sa Aleksandrom. Oni kažu da je ovaj gej, ovaj Jeremić. Sviđa mu se David i tako svašta - pričala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je bilo zbunjeno kada je čulo da omiljena osoba Aleksandra Subotić ne spava u hotelu kod svoje majke, a Zorica je pojasnila i tu situaciju.

Svoje se meso ne jede, ja sam Buldožeri rekla to, da mora preći preko svega, jer to je dete ispušteno. Ona više nikad ne bi smela, da kao neki šampion, kako se predstavlja, da spomene Srbiju i zastavu Srbije. Žene su stub kuće, a ona ga je ispustila. Ona (Aleksandra) mi je rekla da ima strah da Ljuba želi da joj se približi iz nekog interesa. Strah je. Rekla je da će možda otići da opere neki veš, ali da neće spavati tamo. Nema dobar osećaj. Svako se, moje Drvce, zove majkom. Neće ona spavati tamo - ispričala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ljuba Pantović

#Zorica Marković

'