AKTUELNO

Zadrugari zanemeli od šoka!

Zadrugari su ostali zaprepašćeni kada su čuli da je Miljanin otac Siniša Kulić nožem pretio Lazaru Čoliću Zoli u njihovom porodičnom domu. Razlozi za to, prema njegovim rečima, bili su zbog sramote koju je doživeo, jer su njih dvoje pred kamerama ovog najgledanijeg rijalitija upražnjavali seks.

Međutim, Kulićeva je posle njegovog izlaganja imala potrebu da odbrani svog oca, pa je ispričala svoju stranu priče. Ona je, između ostalog ispričala nove detalje iz njihovog života posle Zadruge, a što će zasigurno šokirati sve.

Foto: TvPink Printscreen

Uvek se čuo sa njim, kad smo došli, oni su seli da pričaju. Kritikovao me je zbog se*sa. Rekao je da je najveće poniženje za jednog oca, a da ću to i ja uvideti. On se cinički smejao i nastavila se rasprava što se kazina tiče. Rekao je da će nas zgaziti ako nas vidi. Rekao je da sam se lečila od opsesivno - komplusivnog poremećaja prema poznatim pevačima. Svi znaju mog tatu, svi bi mu javili da sam otišla opet. Notorna je laž da je vadio nož. Ja sam mu par puta govorila kada apsolutno nije ništa hteo da mi pomaže. U četiri sata me je njegova majka zvala, on misli da sam ja obrisala poruke. Kada mu je tetka umrla, on uopšte nije bio uz majku. Pio je, izlazio je, majka ga nije zanimala i kaje se zbog toga. Dečko je imao strahove i pre nego što je ušao u rijaliti. Jednom prilikom kad sam mu prala stvari, našla sam antidepresive koje sam i ja pila. Doneo ga je za ne daj Bože i ovde. On mi je tek tada pričao o bolesti, strahovima i mama mi je rekla da mi to ne treba. Psihički nisam bila stabilna, a i mojoj mami je pričao da je isto prošao kao i ja. Međutim, ja sam ustanovila, a i moja doktorka mi je rekla da se to pije zato što ovde nema ,,onoga" ako ga uhvati kriza. On nije otišao zbog ljubavi prema meni, nego sam mu ja rekla da neće platiti kaznu. Ja sam rekla da bih u Zadrugu 3 ušla zbog toga. Rekla sam da neću da pravim svadbu dok ga ne upoznam. Prvi put kad budem obukla venčanicu, zna se da se venčanica ne nosi dva puta. Rekao je da bi mi napolju pomagao, da bi se borio za ljubav, da je to iskušenje samo. Kada nam je 19-og aprila bilo 5 meseci veze, ja nisam dobila jedan cvet, nije nam ni čestitao. Njegova majka mi je rekla da ga ostavim, ako sam nesrećna. Meni je žao što ga nisam istukla! u 4 ujutru ga nije bilo kad sam ustala da skuvam mleko Željku. Sa taksistom je popio 30 piva, sa mojim parama je častio sve. U tom momentu, kad sam videla da 600 evra fale u novčaniku, zvala sam tatu da ga pitam šta se dešava. Nasrnula sam na njega i pitala ga: ,,Dokle ćeš više da mi uzimaš novac"? Drugi put je rekao da je nesrećan, nenaspavan, pa zašto ga budim, ako se on ne budi sam...? - pričala je Miljana do detalja.
Da li ti je nekad nešto loše uradio, rekao ti lošu reč? Ti si sve to radila! - pitala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Nikada me nije opsovao! Ali, kad god je trebao da sačuva moje dete, kao da je tuđe dete! - potvrdila je Miljana.
Svaki put kad mene pitaju da li sam normalan i da li to mogu da trpim, ja ću, evo, reći ovo. Miljana kaže Bobanu da dođe po mene da odemo do Bosne, a ona odjednom skoči na mene i grebe i kaže da ni sa jednom neću imati decu - rekao je Zola.

Kako je izgledalo ovo izlaganje, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'