AKTUELNO

Biće to razgovor koji će svima privući pažnju.

Kao i svakog ponedeljka, nakon izbora potrčka i omiljene osobe, voditelj Milan Milošević je započeo emisiju “Pretres sa Milanom”. Ovo je jedan od omiljenih trenutaka svih učesnika, ali i gledalaca “Zadruge 2”, kada svi zadrugari otkriju svoje tajne i objasne sve one situacije koje su bile sporne danima iza nas.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana Korać je nastavila da komentariše Filipa Mijatova. Polako su sve svi zadrugari umešali i dali svoj stav, pored Aleksandre uključila se i Stanija Dobrojević.

Moja majka je mene pitala što ga nisam tužila prošle godine. Znali su oni njega, on je meni bio prijatelj tada. Posle sam prekinula svaki odnos sa njim. Ove godine ću da se bavim sa ovim. On samo želi da bude medijski poznat, pa hoće preko mene - govorila je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Filip nije jedini kog je ona uvukla u rijaliti. Molim sve moje fanove da objave te klipove u kojima je ona sve pričala - rekla je Aleksandra.

Stanija je ustala da komentariše jer je voditelj Milan slušao njene komentare dok je Koraćeva pričala. Ana je priznala da nikada nije vozila Filipov auto, već se samo snimala za Instagram.

Klipove objavljuje. Petlja se u svoje laži. Ako Ana govori istinu, nije mi jasno što ga nije tužila. Verujem da je sve ovo komplikovano i da ni ona nije svetica. Ovo je gotovo za mesec dana sve, nju on čeka, ona treba da se obračuna sa njim... - komentarisala je Dobrojevićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znam šta pričam, nisam vozila nikada. Samo sam se snimala. Jedva čekam da se završi ovo, čekam da se obračunam sa njim. Sud će imati posla - rekla je Ana, a reč je dobila Jovana Tomić Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mića i ja hoćemo da joj damo par dobrih saveta. Poenta cele priče je da se ne mešamo ovde, to je dogovor Sanje i mene. Razumem da je ona bila okej sa njim. Nema razloga da se plašiš njega. Jedina istina će biti kada se njih dvoje oči u oči pogledaju. Jako se loše osećam zbog Ane, neprijatno mi je - priznala je Anina prijateljica Matora.
Spremna sam da pričamo u nekoj emisiji, ovde da uđe, to ne želim. Spremna sam da sedim sa njim 20 sati. On je povređen i ljut, videćemo - rekla je Koraćeva na samom kraju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'