AKTUELNO

Marinkovićeva je bila jasna da ne želi da se vrati bivšem dečku.

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja novinara" stiglo je za Maju Marinković koju je Marko Miljković nekoliko puta javno ponizio rekavši da ju je iskoristio kako bi pridobio ljubav Lune Đogani.

Voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević upitao je Maju kako se oseća i nosi sa tim, znajući sve ovo.

Foto: TvPink Printscreen

Pretpostavljam da se osećaš poniženo kada Marko kaže da si ti samo sredstvo kako bi privukao Luninu pažnju, i da te je iskoristio kako bi Lunu pridobio u tom emotivnom smislu - upitao je Darko Maju.
Smatram da on i sa Lunom igra priču. Ja njega neću da vređam, ja sam bila iskrena prema njemu u periodu kada smo bili zajedno - odgovorila je Marinkovićeva.
Da li si ljubomorna na Lunu baš zbog toga što Marko kaže da si ti bila njegova avantura, dok je Lunu predstavio zvanično kao devojku - nastavljao je Darko Tanasijević sa podpitanjima.

Foto: TvPink Printscreen

Taman posla. Luna je mene više puta napala prva. Ja imam svoj ponos i dostojanstvo, ja nikoga za ljubav neću da molim. To što je on pokušao mene da izmanipuliše. Mislim da je on taj koji voli da ovo vrti - odgovorila mu je Maja.

Kao poslednje pitanje, Darko je upitao Maju da li bi se ponovo vratila u zagrljaj Miljkoviću ukoliko bi je zamolio za oproštaj.

Ukoliko bi Marko raskinuo sa Lunom i prišao ti da se pomirite, da li bi bila ponovo sa njim - upitao je Darko Marinkovićevu.
Nikada. Jednom dečku od 30 godina ne odgovara da joj uputi onakve uvrede. Moja greška je što ga nisam dobro upoznala. Da sam upoznala njegov karakter pre nego što sam ušla u vezu sa njim, nikada ne bih bila - odgovorila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'