AKTUELNO

Subotićeva je istakla da je uživala u tom trenutku i da je mnogo uradila zarad njihove ljubavi.

Budući da se povela polemika kako je veridba Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića lažna, zadrugarka je imala potrebu da ispriča detalje koji dokazuju suprotno, a novinari su upitali i Anu Korać da li veruje u sve ono što joj je David pričao.

Koliko veruješ u procentima Davidu u njegove priče? - glasilo je pitanje za Anu Korać.
Za mene oboje lažu. Ja ne podržavam ono što su oni uradili. Ja jednino verujem u Davidove emocije prema meni. Ja sam rekla da ne verujem ni njemu ni njoj za neke stvari. Njihova veza nije funkcionisala, da je to bilo kako treba on to ne bi zaboravio za dva dana - rekla je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam neko ko je bio spreman na sve zbog ljubavi. Kada sam bila verena, bila sam u rijalitiju. Prvo veče kada sam izašla, David je mene ispred kuće verio, bio je kao mali dečačić, izgubio se i zbunio. Nikako ništa nije bilo isplanirano. Ništa nije bilo lažno što se tiče naše veze. Ana njemu veruje, a veruje u laži - ispričala je Aleksandra detalje njihove veridbe, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Sve devojke su dobile veliko prstenje, ja sam dobila malo, ali meni je to značilo, jer je to bio znak ljubavi. Kasnije sam dobila veći prsten od tih svojih žena koje je on molio kad je bila kolektivna svadba da mi stavi - pričala je Aleksandra pokazujući prsten na ruci.

David je potom istakao kako sve ovo nije istina i da je Aleksandra njegov telefon koristila u svoje svrhe.

Ona je koristila moj Instagram kao da je njen. Ona je koristila moj Instagram, telefon, viber. Kod mene sve postoji - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JEDVA DOČEKALI! Luna i Marko se dohvatili za vreme pauze, pa uradili OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'