AKTUELNO

Subotićeva je iznela svoje mišljenje nakon svađe Ane i Davida.

Ukućani će ove noći odgovarati na pitanja predstavnika sedme sile o svim gorućim temama koje sigurno zanimaju milionsku publiku, a koje su zadrugari možda želeli da zataškaju.

Naredno pitanje voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je Aleksandri Subotić koja je ispričala kako gleda na sinoćnu svađu Ane Korać i Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Mnoge stvari vidiš i primećuješ. Da li si ti isto šizila zbog Davidovog ponašanja, kao što je to Ana - upitao je voditelj Aleksandru.
Ja više volim da budem posmatrač cirkusa, nego u centru pažnje da budem. Što se mene tiče, juče je pušten taj neki snimak. Anu je ovo malo raskrinkalo. Ona na neki način mora da pokaže neku vrstu emocije. I jedno i drugo su hladnokrvni. Tu nedostaje trunka emocije. Njihova ljubav me nimalo ne zanima. Karma je kučka, nek sama rešava svoje probleme. Ne znam da li je stiže karma, za mene je ovo cirkus. Ja ne želim da mislim o tome. Oni su jedno drugom najveća karma. Ona je sve fejkirala. Prevarant je našao prevaranta - rekla je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

On je za vašu vezu rekao da je bila puna laži i da je on nasuprot toj svojoj prošlosti odlučio da po prvi put u životu bude čist i iskren. Da li je on u odnosu na to sve sada iskren - upitao je Darko Aleksandru.
Nije ni najmanje ni čist ni iskren. Ja znam da se njihova veza temelji na lažima. David se samo pere - rekla je Aleksandra.
Zato je tvoja veza i pukla - dobacila je Ana.
Ana radi sve u opisu zanimanja. Devojka je planirala da uđe u vezu i bude sa njim dva tri meseca i raskine. Sad ona plače, ma koga bre vi zaj*bavate. Smešni su i jedno i drugo. Na njima je da dokažu da li je njihova veza lažna ili prava - pričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom Aleksandrinog izlaganja, Ana je povremeno dobacivala, na šta joj je Subotićeva žestoko uzvraćala.

Ja Aleksandrine laži slušam otkako je ušla u drugo polugodište. Ima ona pravo da sumnja. Ona je sama lagala. Ona ima problem sa mnom, a ne ja sa njom - rekla je Koraćeva.
Crkni, pukni - odbrusila joj je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEĆU DA IDEŠ, NEŠO! Matora RONILA suze kada je čula da je Ša nominovan, on je utešio i nasmejao OVAKO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

'