AKTUELNO

Sada je jedna od s*ks bombi rijalitija!

Ana Korać jedna je od najatraktivnijih učesnica rijaliti programa "Zadruga 2", a u prilog tome da za njen sadašnji izgled nije zaslužna samo majka priroda, govore i fotografije do kojih smo došli, a na kojima se vidi kako je starleta izgledala pre estetskih zahvata.

Foto: Pink.rs

Koraćeva nikada nije skrivala da je u više navrata posećivala plastičara, a kao što je poznato uvećala je grudi, usne i jagodice, a smanjila nos.

Foto: Privatna arhiva

Poreklom iz Ivanjice, Ana je popularnost stekla u rijalitiju, a trenutno uživa u ljubavnoj vezi sa Davidom Dragojevićem.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Na fotografijama se može uočiti da Ana ima vidno manje grudi i usne, a svemu ovome nedostaju i skupe i brendirane stvari koje ona neretko voli da ponese. Starleta je u ovom periodu bila samo srednjoškolka kao i sve njene vršnjakinje, a Ana je nekoliko puta isticala da je u tom periodu brala maline kako bi zaradila za džeparac.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: IZBIO TREĆI SVETSKI RAT U BELOJ KUĆI: Luna i Stanija se brutalno izvređale, spomenule Kiju i Gastoza i otvorile SVE karte! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Korać

'