AKTUELNO

Otvorila dušu pevačici!

Stanija Dobrojević i Zorica Marković često ulaze u sukobe. Njihov loš odnos traje još od rijalitija "Farma". Međutim, kako ovog podneva vlada vesela atmosfera u kući, izgleda da je to uticalo i njihov odnos, te su imale dugotrajni razgovor kada su se srele u kupatilu.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo su ogovarale zadrugarke sa kojima je Stanija imala sukob zbog frizerskog salona, a onda su odlučile da porazgovaraju i o učesnici koja je sinoć napustila velelepno imanje u Šimanovcima, Elviri Ivazović. Pevačica i Dobrojevićeva nisu stekle dobar utisak o njoj, te su govorile kako je bila dvolična jer je jedno pričala, drugo mislila, tj. "zavijala stvari u folije", po njihovim rečima. Stanija je ispričala o svom boravku u zatvoru sa Elvirom i razgovorima koje su imala. Jedan od razgovora je bio na temu Elvirinog odnosa prema ženama koje su ugradile silikone. Ivazovićeva je nekoliko puta naglašavala da ona ne podržava to, a Staniji je izjavila da ne podržava ni njen način života, što je Staniju začudilo, jer smatra da ona vodi ispravan život.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je onda ispričala Zorici šta je upitala Elviru:

Pitala sam je za mišljenje o Tamari Đurić, pričala je da je divna, bajna, sjajna.. - ispričala je Stanija Zorici, aludirajući da se začudila, jer Tamara Đurić ima silikone, pa pohvalila svoju rivalku:
Tamara Đurić zna kako treba sa takvima, a ne ovakva budaletina (misleći na sebe) koja se upušta u rasprave. Po kratkom postupku! - ispričala je Stanija Markovićevoj, sa čim se Zorica složila.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Stanijino i Tamarino rivalstvo desilo se na "Farmi 6" u kojoj su obe bile učesnice, a Dobrojevićeva je tada osvojila 1. mesto.

Pročitajte još: BEŽE IZ ZEMLJE POSLE ZADRUGE? David otkrio Ani svoj tajni plan posle rijalitija! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Stanija Dobrojević

#Tamara Đurić

#Zadruga 2

'