AKTUELNO

Kako navodi Kurir, o njoj su posebno brinuli!

Šapčanin Mihajlo Maksimović, koji je ponovo uhapšen zbog sumnje da je elitne prostitutke, među kojima su i neke poznate ličnosti, podvodio bogatim klijentima, ponovo je u centru pažnje zbog spiska mušterija koji je pronađen u njegovom računaru, piše Kurir.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Kako navodi izvor Kurira, jedna od elitinih prostitutki koja se našla na ovom spisku je i Sanja Stanković, koja je trenutno učesnica "Zadruge".

Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkrio je izvor Kurira.

Foto: Pink.rs

Prema rečima izvora Kurira, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'