AKTUELNO

Više nije mogla da ćuti, te je rešila da jednom za svagda otkrije istinu o Davidu Dragojeviću!

Nakon što ju je javno prevario u "Zadruzi", Aleksandra Subotić rešila je da iznese sve o svom odnosu s Davidom Dragojevićem! O njegovom "prljavom vešu" nedeljama unazad bruje mnogobrojni gledaoci, ali i stanovnici Bele kuće koji su u više navrata izrazili sumnju da je David sa Aleksandrom bio u vezi samo zbog finansijske koristi, u šta je i ona počela da veruje nakon svega što joj je uradio, a da nije finansijski iskorišćavao i nju i njihove fanove potvrđuje i priča Davidove bivše devojke Olivere Pankov.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs, E-stock, Pixabay

Ona je, takođe, rešila da progovori o Dragojeviću, kog je putem društvenih mreža optužila da je sa njom tri godine bio u vezi isključivo zbog interesa. Pogledajte njenu poruku koju je poslala malo pre Aleksandrinog povratka u "Zadrugu":

- Inače, podržavam Aleksandru i nadam se da će se vratiti. Jer David sve gleda kroz interes, i sa mnom tri godine, dok smo se zabavljali, je sve bilo iz finansijskog interesa s njegove strane, strašno - započela je Olivera, koja je potom nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Predstavlja se kao nešto što nije. Roditelji moji su plaćali zimovanja, letovanja, ja mu davala pare na dugove što je kockao na ruletu, svašta nešto. Pritom, od moje majke je tražio 2000 evra na zajam kad je hteo giros da otvori. Užas! On je neko ko voli samo sebe, verujte mi, sve je interes kod njega. Ali, sve je karma u životu - napisala je Davidova bivša.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'