AKTUELNO

Stanijina najbolja prijateljica potvrdila je navode zadrugarke koju zastupa u javnosti.

Sinoć je u "Zadruzi" došlo do ozbiljne svađe tokom igre istine, kada je Stanija Dobrojević optužila svoju cimerku Sanju Stanković da se bavi prostitucijom zbog koje je, kako tvrdi, čak i privođena! Stanija je tom prilikom iznela svoje argumente - pomenula je određene događaje i imena, zbog čega je Sanja doživela nervni slom, te je pokušala da na svoju ljutu suparnicu fizički nasrne. Sanja je Staniju gađala flašom vode, pa ubrzo zbog nasilničkog ponašanja završila u zatvoru, a jutros je zbog nemilih scena kažnjena i oduzimanjem nedeljnog honorara.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Posle turbulentnih dešavanja u Beloj kući, pozvali smo Stanijinu prijateljicu i portparola Tamaru, koja je zgrožena agresivnim ponašanjem Sanje Stanković. Ona je tako reagovala jer ju je pogodila istina, zaključuje Tamara.

- Očigledno ju je Stanija sinoć pogodila istinom! Sanja odlično zna šta je sve Stanija rekla i koje joj je pitanje postavila, šta je time htela da joj kaže - zato smo gledali onakvu njenu reakciju, zato što ju je pogodila istina! Baš sam gledala sinoć i obratila sam pažnju, videlo se da ju je Stanija pogodila tamo gde treba. Te devojke uđu u rijaliti, prave se lude i prave se kako su svetice, a i te kako postoje ljudi koji sve znaju. Ovaj grad je mali! Odlično se zna ko se u kakvim društvima kreće, kakve devojke tu dolaze. Sanja je odreagovala tako, pogodila je istina, ima ona svašta iza sebe, a Staniji je savest čista. Stojim iza svega što je rekla, znam mnoge stvari - u dahu je otkrila Tamara, koja je istakla da Dobrojevićeva još uvek nije iznela sve informacije kojima raspolaže.

Foto: TvPink Printscreen

- Beograd je mali, mnoge stvari se znaju. Stanija je ušla i te kako pripremljena, pre ulaska je dobila određene informacije za neke ljude... Međutim, meni prvoj je rekla da neće nikog da napada tim informacijama kojima barata, već će se odnositi prema njima u skladu sa dešavanjima u "Zadruzi". Međutim, konflikt Sanja - Matora - Ana traje već duže vreme. I one su Staniji izgovarale ružne stvari, sinoć je puklo to, pa je iznela te stvari spolja... Ima ona informacije i o drugim učesnicima - kaže Tamara i dodaje da je Staniji preko glave lažnih optužbi o prostituciji, zbog čega više ne želi da ćuti i prikriva one devojke koje se, kako kaže, time stvarno bave.

Foto: Pink.rs

Sanju je u sinoćnjoj svađi svim silama branila Jovana Tomić Matora, koja je takođe u jednom trenutku pokušala da nasrne na Staniju. Budući da u tome nije uspela, pljunula ju je u lice, što je Tamaru zaprepastilo.

- Meni je to primitivno, malograđanski, dno dna. Priča da je gradska faca, šmeker, samu sebe tako naziva, a sinoć je pokazala da to nije. I to mi je neka vrsta nemoći, ne može da se odbrani verbalno. Sve je rekla sinoć o sebi - zaključila je Tamara.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Stanija nije prva osoba koja je optužila Sanju Stanković da se bavi prostitucijom - ove glasine su krenule još u prvoj "Zadruzi" od Marka Miljkovića, a njegova saznanja u aktuelnoj sezoni potvrdila je i Zorica Marković, koja je istakla da ima dokaze da se Stankovićeva bavi "najstarijim zanatom".

Ljuba je opsednuta Stanijom!

Dobrojevićeva je sinoć ušla u konflikt i sa starom rivalkom Ljubom Pantović, o kojoj Tamara nema lepo mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

- O toj ženi više reči nemam, ona je za mene osoba vrlo opsednuta Stanijom! Non stop priča o njoj! Ljuba, umesto što priča o Staniji, trebalo je da vodi računa o svojoj deci i da se bavi time. I Aleksandra je pričala da je mama htela da je podvodi Arapima, Stanija je to ponovila samo... I Aleksandra tvrdi da je mama želela oduvek da je gura u te neke krugove bogatih, starijih ljudi. To zvuči prilično bolesno, kada te majka gura u takav neki svet - zgrožena je Stanijina drugarica.

D. T.

#Jovana Tomić Matora

#Ljuba Pantović

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Stanija Dobrojević

'