AKTUELNO

Subotićeva ne može da podnese to što njena majka podržava zadrugarke za koje kruži priča da su nemoralne.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Naredno pitanje je uputila Aleksandra Subotić svojoj majci Ljubi Pantović zašto je omalovažava zbog druženja sa Arapima, a podržava Sanju Stanković i Anu Korać, koje je ove noći Stanija okarakterisala kao "pr*stitutke"

Foto: TvPink Printscreen

Mene prozivaš za priču sa Arapima, a ti javno braniš devojke koje su deklarisane kao pr*stitutke, na šta to liči? Tvoja devojka je hapšena privođena. Pr*stitucija! Moja mama ume samo da se svađa sa Stanijom i da brani pr*stitutke. Ti mene konstantno povezuješ sa tim. Šta sam ja, ludača. Ja sam tvoje dete. Ti juriš za mnom kao da sam ja neuravnotežena, praviš od mene budalu - vikala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ti nisi videla da sam ja Sanju zaustavila zbog te priče sa Arapima - pravdala se Ljuba.

U raspravu se uključila i Matora koja je bila besna što su Sanju uvredili i ovako je nazvali, pa je rešila da se obračuna sa Subotićevom.

Tvoja (Matorina) devojka je pr*stitutka. Ja ti govorim ono što ti već znaš - provocirala je Aleksandra.
Ti si odlična ćerka, ti si dobar čovek. Devojko, ti ovde predstavljaš lošu porodicu i fejk veze. Matora, dopustila si sebi da te provocira devojka od 22 godine. Jeste, Sanja je k*rva i prostitutka. Je l' ti to hoćeš da me isprovociraš da te udarim. Jeste li vi moralnije ako kažete da je Sanja k*rva? Svaka ti čast, gledaj sebe i svoje dvorište - besno je rekla Matora.
Ti vidiš samo Staniju, mogla bi i mene nekad da pogledaš i da mi odgovoriš. Kada je spomenuta priča o Arapima, ja sam je podsetila da je ona već pričala o tim svojim drugarima. Takođe, ja sam joj rekla da sam ja bila ta koju su vređali što joj se ćerka j*be sa Arapima. Govorili su mi da imam ćerku arapsku k*rvu - vikala je Ljuba iz petnih žila.

Foto: TvPink Printscreen

Jao majko fina. Žrtvo. Ne pričaš sa mnom pre rijalitija, ne pričaš sa mnom ni posle rijalitija - odbrusila joj je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'