AKTUELNO

Dragojević je optužio Subotićevu da nije želela ništa da radi dok je bila sa oženjenim čovekom

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

David Dragojević je nakon današnje svađe besan na Aleksandru Subotić, pa joj je tokom "Igre istine" uputio pitanje zašto je rodila dete oženjenom čoveku Aleksandru Čabarkapi i pritom nije želela da traži posao.

Foto: TvPink Printscreen

Sad si ušla ovde kao žrtva i prevarena. Nisi prevarena. Ana se nije umešala u našu vezu. Zašto si se ti osećala sigurnom pored čoveka koji ima ženu i decu, zašto ti nisi išla da radiš? Čovek ima četvoro dece, ima veze o moralu. Nisi otišla da radiš, osećala si se sigurno i bezbedno sa čovekom koji ima četvoro dece - provocirao je David Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se sa 16 godina zaljubila u jednog čoveka. Taj čovek mi je napravio dete i ja sam ga rodila. Posle je on otišao u zatvor i bilo je šta je bilo. Ali ja sam u 16 godina bila u srednjoj školi. Bio je tu, izdržavao me je. Nisam prodavala svoje telo. Rađanje deteta ne znači da se bavim prostitucijom - odgovorila mu je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si se osećala sigurnom pored njega, a on je imao ženu i ti nisi htela da radiš - pričao je David, a Aleksandra je negirala da je znala da je Čabarkapa imao ženu.

Potom ju je Dragojević podsetio da je ona znala da je njen bivši dečko imao ženu i da je čak imala i fotografiju sa njom, a evo šta je tim povodom rekla Subotićeva:

Aleksandra je na tim slikama bila tada u petom mesecu trudnoće. Našla sam se sa novinarima, a tada je tu bila i ta gospođa da raščistimo sve - objasnila mu je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'