AKTUELNO

Aleksandri je zasmetalo što je Ljuba branila Koraćevu.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Lepi Mića je zahtevao od Ane Korać da kaže iskreno mišljenje o vezi Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, ali i da prokomentariše svakog od njih ponaosob. Podsetimo, Ana je uplovila u vezu sa Davidom dok je on još uvek imao devojku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pošto se Ana Korać naljutila, sad ćeš da kažeš o vezi njih dvoje, pa onda da kažeš šta misli o Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću - zahtevao je Mića.
Što se tiče njihove veze, za mene to i nije bila veza. Meni je David ispričao je voleo, ali da više ništa ne oseća prema Aleksandri. Ja nisam videla tu nikakvu budućnost. On je meni još pre dva meseca priznao šta je on lagao i ništa ne može da me razočara - ispričala je Ana šta misli o vezi Aleksandre i Davida, a onda je priznala šta misli o Aleksandri:

Foto: TvPink Printscreen

Mislila sam da je okej. Ali kada sam ušla videla sam da je patološki lažov, folirant, da gazi preko svih da bi došla do cilja. Nemam lepo mišljenje o njoj. Mislim da je loš čovek i sebična. Ja njoj prvo želim da reši konflikt sa porodicom - pričala je Koraćeva.
Ti si jedna patrijarhalna devojka - dobacivala je Subotićeva, a nju je smirivala njena majka Ljuba Pantović što je nju iznerviralo.
Je l' može da se ćuti dok devojka završi - presekla je Ljuba.
Mama, ti opet braniš Aleksandru! Baš si lepo vaspitala svoje troje dece - uzvratila joj je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je završila svoje izlaganje komentarom o Davidu i tada je priznala da veruje da će njena veza sa Dragojevićem uspeti da odoli svim problemima.

Što se tiče Davida, ja sam imala veoma lepo mišljenje o njemu. Ja sam komentarisala sa Matorom da mi se David dopada. Meni se David svideo od početka, on je to znao. Mislim da ne treba da ga obesite što je rekao da je lagao. On nije nikada rekao da je bila fejk njegova ljubav prema Aleksandri, već samo da je bila fejk veridba. Rekla sam da ne treba da priča šta je on uradio za nju niti ona za njega. Ja o Davidu ne mogu da imam loše mišljenje, jer ga volim i verujem u ovu ljubav. Ako se ja razočaram, to je samo moj problem - ispričala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVE MI SE SMUČILO! Aleksandra ne može da DOĐE SEBI nakon što je David pokušao DA JE UDARI! Evo šta je ispričala (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'