AKTUELNO

Blogerka nije mogla da prestane da plače!

Luna Đogani i Marko Miljković ovih dana nikako da imaju miran period u svojoj vezi. Burne svađe konstantno potresaju njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Sukobi su počeli kada je Luna plakala zbog pevačice Zorice Marković, a onda je Marko normalno pričao sa njom. Međutim, nekoliko dana kasnije Marko je ušao u žestoke sukobe sa njom, a Đoganijeva se pomirila sa pevačicom. Blogerka takođe zamera svom dečku što provodi vreme sa Branislavom Radonićem Brendonom. Naime, Luna sumnja da je Brendon zaljubljen u Marka, a to što Miljković provodi dosta vremena sa njim joj smeta. Marku sa druge strane smeta to što Đoganijeva ljubomoriše konstantno, kao i što se stalno svađa sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su izneli zamerke koje se ponavljaju nekoliko dana, Marko je odlučio da joj da ultimatum:

Ili ćeš da se uozbiljiš i razmišljaš malo normalnije, i da se dovedeš u red ili ja ne znam šta da ti kažem. Problem je možda ta ogromna razlika u godinama, ali ja da tolireš više ništa neću - zapretio je Marko.
Jqa sam tebi isto istolerisala, šta ti ima meni da pretiš? Mene nervira što ja u vezi sa tobom moram da pazim šta pričam Očigledno je da ti mene ne voliš dovoljno - uzvratila mu je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Miljkoviću je, kao i uvek, zasmetalo to što Luna na svaku njegovu rečenicu ima kontranapad, pa je odlučio da završi sa njom:

Ove sekunde smo završili za sva vremena! Ja sam rešio tako i to je to - izgovorio je odlučno Marko.
Šta sam ja tebi uradila? - upitala ga je uplakana Luna.
Ne želim da se eskponiram u ovom rijalitiju! Tvoja bolesna ljubomora i bolesna posesivnost mi smetaju! Ljubomorišeš mi Brendona, devojko. Izvini, ali ja ne mogu više, ne znam šta drugo da radim - odbrusio joj je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

I tek tako ćeš da me ostaviš? - kroz suze je govorila Đoganijeva.
Nema šanse da nastavimo. Previše si se poigrala sa mnom. Ja te molim da ne pokušavaš da se pomirimo - rekao joj je Marko.
Samo sam čekala dan kad ćeš ovo da mi uradiš - uzvratila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Luna nije mogla da se smiri i nije prestajala da plače.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'